SEXY KOLEGA

Madona 6

Iskusan
Poruka
5.696
Darka sam upoznala na poslu. Bio je visok, zgodan, tamnije puti...Sedeli smo jedno preko puta drugog svako za svojim stolom. Dok smo obavljali svako svoj posao na komjuteru, povremeno bismo podigli glavu, pogledali se i nasmešili se jedno drugom...
Svaki njegov pogled u meni je izazivao bujicu strasti sa kojom nisam umela da se izborim...Znala sam koliko sam slaba i molila sam Boga da mi ne priđe jer je naša veza unapred bila osuđena na propast.
Ipak...ti vatreni pogledi iz dana u dan nisu mi davali mira...Bio je brz, dinamičan, dok je ustajao rastegnuo bi se, podigao ruke u vis i značajno me posmatrao. Ja bih držala hemijsku u usnama i gledala ga ispod oka, meškoljila se na stolici, vrtela i okretala, povremeno prstima uvijajući pramenove kose.

Jednog dana došao je do mog stola
-Kako napreduje posao, koleginice?
-Fino, nema većih problema...bila sam zbunjena kao šiparica, obrazi su mi se zarumeneli, osetila sam to, u momentu mi je drhtaj prostrujao celim telom...
-Ja bih na pauzu. Hoćeš sa mnom na kafu?
-Prijala bi mi jedna...odgovorih kao hipnotisana...

Otišli smo u klub na poslednjem spratu. Nije bilo nikoga od kolega, samo žena koja uslužuje za šankom.
Na sebi sam imala kratku suknju i belu košulju sa dubokim dekolteom. Spustio je pogled među moje grudi i nasmešio se šeretski i j.ebozovno.
Bože, poludeću, pomislila sam u sebi. Moram da ga imam!
Dok smo čekali kafu, nismo vodili bog zna kakav dijalog. Uobičajena priča...pogledi, osmeh, pokoji drhtaj koji se dao osetiti, atmosfera koja puca od strasti tu, pred našim očima...

-Ko zna kad će stići ova kafa, prevrnuo je očima, danas nam je urednik na putu, hoćemo li na kafu kod mene?
Klimnula sam glavom kao hipnotisana. Ubrzo smo se sjurili niz stepenice i seli u njegova kola. Miris njegovog parfema me ošamutio...Dok sam sedela, suknja mi se podigla do bedara i on je, tokom vožnje, spustio ruku na moje koleno. Nisam se bunila. Već na prvom semaforu počeli smo da se ljubimo. Prvo polako i nežno, a onda divlje i strasno.
Prekinuli su nas zvuci sirena i psovke nervoznih vozača, ali mi nismo marili, nastavili smo da se ljubimo i dodirujemo još nekoliko sekundi...nismo mogli da se odvojimo jedno od drugog...

Konačno, stigli smo u njegov stan. Zavalila sam se u udobnu fotelju i prekrstila noge. On je krenuo da stavi kafu, ali ja sam se ubrzo našla pored njega, uhvatila ga za ruku i zaustavila
-Nemoj, neću kafu-pogledala sam ga pogledom punim želje i počela da ga grlim i ljubim. Uvijala sam se uz njegovo telo kao da igram prljavi ples, osetila sam kako mu je k.ita tvrda i velika. Otkopčala sam mu farmerke i klekla. Bio je predivan, lep, moćan, negovan...
Prvo sam se približila i počela glasno da dišem tek toliko da oseti moj dah na njemu, potom sam počela polako da ga ližem CELOG, od jaja do vrha glavića. Uživala sam u tome, mrmljala sam, u jednom momentu pogledala sam ga odozdo i videla njegovo lice kako se grči...
Stavila sam njegov ud na moj vreli jezik i on je glasno jauknuo. Pomerila sam glavu i provokativno se nasmešila. Istog momenta uhvatio me za glavu i vratio je želeći da mu ližem k.urac.
Počela sam da se igram sa njegovim glavićem, pljeskala sam njime po jeziku, palacala, kružila...istovremeno ga držeći u desnoj ruci...

Sad više nisam želela igru, više nisam htela da palacam jezikom, nisam više htela da ga ispitujem...strpala sam ga u usta do dna grla. Oteo mu se uzdah iz grudi...

-Mala moja...mala...tako je...mrmljao je nešto nepovezano...

Počela sam da mu pušim brzo i divlje, pomerajući glavu napred-nazad. Više nismo izdržali. Drhtavim i istovremeno spretnim prstima, otkopčao je moju košulju, ostavivši me samo u suknji, štiklama i crnom providnom brushalteru kroz koji su se nazirale moje ukrućene bradavice. Podigao me je i odneo na krevet.
-Molim te, daj mi ga, ne mogu više da čekam...ječala sam...
Ni on više nije hteo igru. Hteo je da me poseduje, da me ima, da budem njegova, makar samo na jedan dan...
Ušao je u mene svom silinom i ja sam zastenjala. Tucao me je preko crnih tangi, ne skidajući mi suknju, ostala sam u njoj i štiklama, samo je brushalter pao na pod...
Dok me je j.ebao mesila sam sebi grudi, stavljala prst u usta, uzdisala, uvijala se, ponekad vrisnula od slatkog bola...

Brzo smo promenili položaj. Sela sam na njegovu k.itu i zajahla ga. Nabijala sam se svom snagom na njegov k.urac i počela da ga jašem kao pomahnitala. Osećala sam ga u sebi duboko i to me je dovodilo do ludila. Počela sam da se tresem, da drhtim...
-O Bože, neću više moći, ne mogu, svršiću...
-Ne, rekao mi je naređivački-okreni se, hoću da te j.ebem otpozadi, hoću da gledam tvoju slatku guzu, hoću da traje...
Okrenula sam se i položila ruke na krevet dok je on stajao iza mene i zabijao se svom snagom u moju vlažnu, meku ribicu iz koje su se slivali sokovi i curili niz butine.
Povremeno sam se okretala ka njemu tražeći njegov jezik. Drhtala sam, znala sam da ću doživeti višestruki orgazam koji se svom silinom približavao kao uragan, kao da će me udariti zemljotres...
Osećala sam kako njegov k.u.rac narasta u meni sve više, njegovi pokreti su se ubrzavali, tražila sam još, tražila sam da me j.e.be još jače, još brže...

-Daj mi jezik, daj mi jezik...mrmljala sam...kad mi je dao usne i dok je bio sav duboko u meni kao da me je počela udarati struja. Nisam mogla da prestanem sa svršavanjem, jaukala sam, stenjala, stiskala sebi grudi, raširila guzu rukama, grizla prst...
-Aaaaaaaaa!
-To si htela? Jesi to htela?
Da!
U meni se desila čitava serija eksplozija, kao da se zemlja tresla, ribica mi se stezala i opuštala oko njegovog k.urca...nisam znala za sebe...bila sam potpuno izgubljena, nemoćna, mokra od znoja i njegovog vlažnog jezika svud po telu, kosa mi je bila mokra, iz moje vrele mace slivali su se sokovi...

Svršio mi je po leđima i guzi. Isprskao je krevet. Sagnula sam se i polizala spermu sa kreveta, potom se okrenula i sa njegove k.ite oblizala sve ostatke da ništa ne ostane.
Bili smo kao mrtvi...doneo je dve čaše vode jer nam je samo to trebalo, voda- spas!......
Još neko vreme smo se mazili i ljubili a onda odlučili da se vratimo na posao. Seli smo svako za svoj sto, svako za svoj računar i povremeno dobacivali jedno drugom vruće poglede...
Naši osmesi govorili su sve...

**** njega, prica je dobra

Yeba koga?

E, a to nije lepo uopshte znash... Takve stvari se damama ne govore.
Nije ona krva, shto tebi rade kompleksi, pa mislish da su sve zene ***** ili tako neshto ili josh gluplje... Mozda zena zna da shije, nemoj sr*ti

Kojim damama? Gdje ti ovdje vidiš dame? Ak misliš na ove rkulje šta im slama viri iz guzice učiteljica te je slagala.

A uzalud joj se dodvoravaš. Neš dobit ono što je dala kolegi u priči (pod uslovom da je nije izmislila).

Pusti ga majke ti. Taj ima posla samo sa klinkama pa ne može da skapira da zrele žene otvoreno pričaju o sexu ;)

Pusti koga? A o komu vi to ćakulate? Taj sa klinkama je kralj a ove šta ne meru nikom bit prva ljubav nego idu samo za polovnjake i time se hvalu... O sexu se ne ćakula, on se radi.

Ovde se radi o drugoj i vecoj stvari...sujeti...Madona je napisala jacu pricu nego sve Iluminatove sa devojcicama koje jesu zanimljive zbog humora ali ne i erotski uzbudjujuce

A o komu ti to? A tko ti je to?

Back