pa ne primeti jer ima gomilu drugih stvari koje su joj prece a to je i tako uzasna stvar, toliko uzasna da ljudi ne zele da je vide.
meni danas prica devojcica od 12 godina (zadrzala sam je nakon casa jer sam primetila da place. oni placu kad se posvadjaju, kad ih ostavi momak, nije bitno, ali uvek proverim sta se desilo) da su se juce porodicno dogovarali da ona ide kod dede za vreme raspusta. starija sestra vec godinama izbegava da ide tamo ali niko nije insistirao da kaze zasto. lm, kad su oni dosli do toga da ce ninon da ide kod dede, starija sestra je pukla i sasula im da je nju deda godinama tako maltretirao, da je poceo kad je bila u godinama mladje sestre i da ona ne da da mala ide tamo.
dete mi place jer se ne seca da li je deda dirao i nju, a roditelji su je prigodno poslali u skolu sa svim tim u glavi, niti su se zapitali da li tog dedu treba da prijave, niti da li to dete treba kod lekara da se vodi i kod psihologa, jok. samo su je spakovali i poslali put skole.
sta da ocekujes od takvih ljudi, da oni nesto vide sami? pa oni nisu normalni, ako ne reaguje neko sa strane oni sigurno nece.