Leon01
Buduća legenda
- Poruka
- 48.570
Mislim da je ovo jedini iskreni odgovor do sada.Onako tipicno zenski "dajem" ali je bar iskreno.Verujem da ovako razmislja 99% zena.
oko sokolovo, sta kazes barem je iskrena

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim da je ovo jedini iskreni odgovor do sada.Onako tipicno zenski "dajem" ali je bar iskreno.Verujem da ovako razmislja 99% zena.
oko sokolovo, sta kazes barem je iskrena![]()
dobro, ne bi ja bas ta strpam sve u isti kos, ima itekako i ovih drugih treba imati srece sresti ih a i namirisati
naravno i one treba da imaju isto misljenje kad si ti u pitanju
ma da vazno da smo se mi sporazumeliApsolutno![]()
Ali to je vec neka druga tema![]()
Kada god procitam neku ravaninu,duboko umnu temu, je se isfrustriram..
evo teme i dakako ankete za sve one koje se osjecaju lose zbog svog sexualnog zivota . ili ih nitko nece , ili ih slabo hebe ili sto vec im se vrzma po glavi . kao i obicno budite iskrene u anketi !
evo teme i dakako ankete za sve one koje se osjecaju lose zbog svog sexualnog zivota . ili ih nitko nece , ili ih slabo hebe ili sto vec im se vrzma po glavi . kao i obicno budite iskrene u anketi !
uzasno sam sexualno isfrustrirana jer sam onemogucena da sexualno opstim sa svim subjektima sa kojima bih zelela![]()
ponado se![]()
ja mislim da je taj seks isforsiran
vise sam frustrirana kad ga ima na kile,nego kad ga nema uopste
zato sam odlucila da nikome ne dajem do proleca
em je ladno,em sam bela i debela,em me nesto mrzi