Sexualni objekat

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
235.657
Znam puno primera gde zene muskarcima iskljucivo sluze za sex..sad neke su toga svesne i ok im je..kompenzuju i pokusavaju nadograditi odnos..neke prave ljubomornim ne bi li izvukle emocije..dokazuju se i na drugim poljima i pokusavaju skrenuti paznju sa sebe kao sexualnog objekta..naravno nemamo nista protiv i necemo pricati o povrsnosti tih muskaraca..rec je ipak o zenama koje ostavljaju takav utisak i koje stupaju u povrsne odnose zasnovane na sexu..kako bi se vi osecale i na koji nacin bi volele da vas tretiraju da ste u pomenutoj kategoriji?da li su vam poznate zene koje jednostavno nikad nece izaci iz tog kalupa?

ma znas, pokusala sam ja to ali ubrzo sam ga pitala da mu operem ves, zao mi bilo da ga pere na ruke :))).....ma ne mogu ja nikoga da tretiram kao objekat i samim tim ni muskarac mene....a ko to moze i zna sa tim dostojanstveno da se nosi, pa zasto da ne....smesno mi malo kad se svesno udje u takav odnos a posle se ocekuje paznja i postovanje....:))))

Meni i nije najjasnije o kojoj vrsti žena pričamo....o onima koje ulaze u sex-kombinacije, ali se ponašaju kao da bi vezu sa tim frajerom?
Nije to bitno nego kakav utisak ostavlja sponzorusa na pr..necemo o njima samo primer dajem
pa svako kontrolise svoj zivot
ja uvek ulazim u vezu zbog sexa,er me neko privlaci
posle to preraste u nesto vise ili ne

Ok ti ulazis..ali kako te posmatraju i ne mogu te oni sami po sebi tretirati drugacije vec na koji nacin ti nadogradjujes odnos da nisi samo objekat

Nije to bitno nego kakav utisak ostavlja sponzorusa na pr..necemo o njima samo primer dajem

Ok ti ulazis..ali kako te posmatraju i ne mogu te oni sami po sebi tretirati drugacije vec na koji nacin ti nadogradjujes odnos da nisi samo objekat
pa nisam objekat ni kad je sex vez u pitanju si normalan to je bilo s pocetka ove ere :lol:
oboje smo i subjekti i objekti
:whistling: zavisi od igre
al da ne se;rem mnogo nek pisu ove mlade na kojima svet ostaje

Ne znam koliko se može zaista biti samo objekat...kakva god da je kombinacija u pitanju, ne možeš da ne uneseš deo sebe, nešto lično, nešto svoje.
Al' svejedno, sve mi to ne ostavlja sad neki poseban utisak koji bih mogla ovde da napišem kao odgovor na temu...Nekome odgovaraju površne veze iz x razloga, nije ni za šta ozbiljnije i to je ok, sve dok ne zavlači drugu stranu, recimo. Neko hoće nešto više i to je ok. Nema tu neke filozofije.

Ja ne mogu da verujem da ljudi mogu potpuno bez ikakvih emocija da ulete u sex kombinaciju. Imala sam drugaricu koja je bila u fazonu - ne interesuju me muškarci, služe samo za sex. A za svakim je posle tulila i morala sam da slušam njene žalopojke.
Ja sam imala nekoliko kraćih veza koje nikako ne mogu da svrstam u kres kombinacije. Možda sam ja njima bila samo objekat, ali oni meni definitivno nisu.

Ne znam koliko se može zaista biti samo objekat...kakva god da je kombinacija u pitanju, ne možeš da ne uneseš deo sebe, nešto lično, nešto svoje.
Al' svejedno, sve mi to ne ostavlja sad neki poseban utisak koji bih mogla ovde da napišem kao odgovor na temu...Nekome odgovaraju površne veze iz x razloga, nije ni za šta ozbiljnije i to je ok, sve dok ne zavlači drugu stranu, recimo. Neko hoće nešto više i to je ok. Nema tu neke filozofije.

Ja ne mogu da verujem da ljudi mogu potpuno bez ikakvih emocija da ulete u sex kombinaciju. Imala sam drugaricu koja je bila u fazonu - ne interesuju me muškarci, služe samo za sex. A za svakim je posle tulila i morala sam da slušam njene žalopojke.
Ja sam imala nekoliko kraćih veza koje nikako ne mogu da svrstam u kres kombinacije. Možda sam ja njima bila samo objekat, ali oni meni definitivno nisu.

Klinka je duplo mladja od matorca koji ima 50 god..ocigledno da dolazi kod nje na pola sata da se isprazni dizvinete..ona se ubedjuje da to lici na nesto drugo..ne priznaje sebi da su je svi koristili samo za sex..pokusava na sve nacine upakovati izlaske i neke poklone..pozive i poruke paznju u nesto vise ali ne ide..i drugi vide sta se desava i iz tog zacaranog kruga ne moze izaci..kad je imala vezu nije mogla podneti da je neko ne tretira kao objekat

Klinka je duplo mladja od matorca koji ima 50 god..ocigledno da dolazi kod nje na pola sata da se isprazni dizvinete..ona se ubedjuje da to lici na nesto drugo..ne priznaje sebi da su je svi koristili samo za sex..pokusava na sve nacine upakovati izlaske i neke poklone..pozive i poruke paznju u nesto vise ali ne ide..i drugi vide sta se desava i iz tog zacaranog kruga ne moze izaci..kad je imala vezu nije mogla podneti da je neko ne tretira kao objekat

Kako misliš ovo boldovano?
Ostavljala je frajera koji posle sexa ostane da se mazi ili nedajbože prespava? :lol:

A što da ne? To je jedan krajnje neopterećuju odnos, pod uslovom da su oboje svesni šta ih veže. Naravno da nije baš sve čista fizika, uvek ima nekakvog dopadanja i na mentalnom nivou, ali odnos kao takav zasniva se pre svega na seksu. I ja sam mislila kao ti nekad, ali kad sam jednom otkrila čari neobaveznog i povremenog seksa, veruj mi, bilo je to nezaboravno iskustvo.
Ja samo ne mogu da shvatim kako neko ljudi mogu godinama bez ikakvog seksa, a znam i za takve slučajeve...jedan duži sušni period bio je nagori u mom životu. Po mom mišljenju, bolje je i zdravije imati makar kres kombinaciju, nego živeti u apstinenciji godinama. Ali kapiram da je i za to potrebno da malkice oslobodis um i telo društveno prigodnih stega, i malo hrabrosti da se upustiš u nepoznato :)

pa dobro, u tom konkretnom slucaju, naucila je devojka da se muci i da je neko zahebava, sta sad da joj radis - znas i sam koliko ima takvih. ja ne vidim drugi razlog za to nego neko lose programiranje kad si klinka. plus, hemijski mislim da mozak ispusta endorfin kada je nivo bola povisen, pa kad povezes ta dva osecanja nesvesno u jedno - bol i zadovoljstvo, navuces se. ne moze da se kaze bas da one svesno vole takve odnose ali da ih nesvesno traze, mislim da moze. pojacava se onda sve, osecaj da je sve fenomenalno (kad je on s njom) postaje intenzivniji, a kad je lose, onda je bas grozno - na kraju je to u neku ruku trka za senzacijama. naravno da ih znam par, prevrne ih ko hoce kako hoce, pa onda spici dalje, kraj price. nema tu emocija, cisti seks - jer ne mozes da postujes takvu osobu kao partnera...

pa dobro, u tom konkretnom slucaju, naucila je devojka da se muci i da je neko zahebava, sta sad da joj radis - znas i sam koliko ima takvih. ja ne vidim drugi razlog za to nego neko lose programiranje kad si klinka. plus, hemijski mislim da mozak ispusta endorfin kada je nivo bola povisen, pa kad povezes ta dva osecanja nesvesno u jedno - bol i zadovoljstvo, navuces se. ne moze da se kaze bas da one svesno vole takve odnose ali da ih nesvesno traze, mislim da moze. pojacava se onda sve, osecaj da je sve fenomenalno (kad je on s njom) postaje intenzivniji, a kad je lose, onda je bas grozno - na kraju je to u neku ruku trka za senzacijama. naravno da ih znam par, prevrne ih ko hoce kako hoce, pa onda spici dalje, kraj price. nema tu emocija, cisti seks - jer ne mozes da postujes takvu osobu kao partnera...

da:ok:

Back