Jandrla
Poznat
- Poruka
- 7.213
Ludo pilence moe,
Priznaj, sada ti je boe!
Priznaj, sada ti je boe!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste....mnoogo bolje....Ogrebala sam Kambodžu....i primila dobre vibracije od tebe....i evo me okupana sa čašom vina u ruci blejim u komp.....A u pozadini Ana Oxa...again....mmm....Jandrla:Ludo pilence moe,
Priznaj, sada ti je boe!![]()
ludopileglodjekosku:Jeste....mnoogo bolje....Ogrebala sam Kambodžu....i primila dobre vibracije od tebe....i evo me okupana sa čašom vina u ruci blejim u komp.....A u pozadini Ana Oxa...again....mmm....
Hoću!!!! Evo smanjila sam muziku....Jandrla:Osh da tjujesh sha ja slusham?
Skroz je sexy....iiiiii....iiiiii....![]()
......chuvam se za praveludopileglodjekosku:...nikad od tebe ništa....kad na prvo "bu!" pobegneš u ćoše......
ludopileglodjekosku:Hoću!!!! Evo smanjila sam muziku....
Kao što rekoh Hard-u jednom prilikom...ne kudi konja koga nisi jahao... I ne predviđaj rezultate pre nego što utakmica počne...Izgubičeš... Ili ćeš ostati bez šešira....tačno u podne... I am not in the mood today....kambodza:......chuvam se za prave![]()
![]()
..........tebi posle dve tri replike otpada perce ................... :grin: :grin: .........nije interesantno igrati unapred dobijene utakmice ...........
![]()
;-)
Opa...počeli smo sa hvalisanjem! Očekivala sam nešto originalnije od tebe.... ali....kambodza:..pa ti si uvek u maleru ..........................pile ,pile slabashna su tvoja krilca za ovakvog jahacha .......................
Izvinjenje prihvaćeno...Poljubac uzvraćen....Ali samo da znaš...ovo ti je drugi žuti karton...pa ti razmisli....kambodza:...pile moje ti si moj favorit .................ali tankih zivaca ......svidjash mi se i zato obecavam da vishe necu da ti drmam kavez................gadne su ti te kokoshke u kokoshinjcu ..............cmok za izvinjenje i caos .........
Stvarno?! Crveniš samo u licu ili.....svuda po telu....?!kambodza:....pa iskljuci me iz tvog zivota .....................jer drugi zuti povlachi automatski crveni .........a to znachi iskljuchenje ..........he he ....e sad sam se uzrujao i pocrveneo ........
Hladno mi....kambodza:.....sad ja treba da odgovorim neshto i da dobijem josh jedan zuti ........................shto se igrash sa vatrom a plashish se opekotina ...................hi hi .............
Kaži nam....kaži......ili nam opiši kako je "srećni dobitnik/dobitnica" izgledao/la.....Jandrla:Video danas sexualni za 2 bambija...Ne smem samo da kazem dje...![]()
ludopileglodjekosku:Kaži nam....kaži......ili nam opiši kako je "srećni dobitnik/dobitnica" izgledao/la.....
Ha, ha! E bila bi prva....100%....Jandrla:Znash ti, znash...![]()