Sexualna zavisnost

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/304085/Engleskinja-spavala-sa-vise-od-1000-muskaraca

Da li imate neku drugaricu koja je sexiualno zavisna i šta mislite o tome?
Da li smatrate da su žene privlačnije ukoliko su promenile mnogo partnera za kratko vreme?
Šta mislite kako muškarci na to gledaju?
mislim da je,u stvari znam da je zena seksualno privlacna drugim muskarcima,ako je trenutno u burnoj seksualnoj vezi sa nekim.
zasto je to tako ne znam
jednom mi je jedan rekao ,pa i za kerusom u teranju ide copor pasa.
ruzno zvuci,al eto mog odgovora

imam jednu poznanicu, ali ne mislim da je to bas zavisnost od seksa, mislim da tu ima neceg malo drugacijeg u pozadini.
reagovali su tako sto su stali u red a svi su u fazonu da je to samo sex. sta stvarno misle nemam pojma, tj da li uopste razmisljaju o tome ili je kad vec moze, sto da ne. cenim da vec mogu i lekove da razmenjuju, koliko ih je bilo a za koje ja znam, sad to mora da je poprilican rasadnik raznih kultura.
mislim da bi joj bilo pametnije da se leci, da ima manjak samopouzdanja, potrebu da potvrdi sopstvenu privlacnost na pogresan nacin i da joj se to vec obija o glavu.

oko mene sve kaluđerice
kvalitetan i ranovrstan sexualni život je svakako u redu, kao i svve drugo u životu
muškarci su u fazonu sihuran prolaz, a i muškarci i žene su posle u fazonu jao ******

Zene koje su "ovisnice" o seksu treba ih dobro izbegavati sem ako bas bas dobro znate sa cim cete imati posla i bas ste sigurni u svoje sposobnosti. A takvoj zeni reci ne zbog njenog ludog tempa i zavrsio si sa njom. Zene sa velikim seksualnim apetitom ce uvek moci i vise i duze od muskaraca. Nisu to stvari za zezanje... Treba to prvo probati pa onda pricati...

Šta je to zavisnost od seksa?
- Da ga ima redovno
Sad redovno je relativan pojam. Nekom je redovno dnevno, drugim par puta nedeljno
a ima i mesečara. Redovno je ono na šta partneri naviknu.
Recimo da oba partnera uživaju isto, ali i tu su žene u prednosti, jer mogu do vrha
nebrojeno puta, tj. koliko je dobar partner, a muškarac jednom.
Potrebu imaju svi normalni, i muški i ženski.
Stvar je u drugome: Muškarcima je to zadovoljstvo, a ženama zadovoljstvo ali i potreba.
U Kini čak veruju da ako muškarac ne troši spermu, to prelazi u više nivoe energije.
A kod nas se kaže: Kad te zasvrbi uvo pa se počešeš jeli bolje prstu ili uvu ?

Razmilite o svojoj okolini.
Koliko poznajete žena koje nemaju kako-tako redovan seks. Ili ga uopšte nemaju.
Razlog nije bitan.
Koliko je takvih ostalo dobro u glavu ?

Poslednja izmena:
Šta je to zavisnost od seksa?
- Da ga ima redovno
Sad redovno je relativan pojam. Nekom je redovno dnevno, drugim par puta nedeljno
a ima i mesečara. Redovno je ono na šta partneri naviknu.
Recimo da oba partnera uživaju isto, ali i tu su žene u prednosti, jer mogu do vrha
nebrojeno puta, tj. koliko je dobar partner, a muškarac jednom.
Potrebu imaju svi normalni, i muški i ženski.
Stvar je u drugome: Muškarcima je to zadovoljstvo, a ženama zadovoljstvo ali i potreba.
U Kini čak veruju da ako muškarac ne troši spermu, to prelazi u više nivoe energije.

Razmilite o svojoj okolini.
Koliko poznajete žene koje nemaju kako-tako redovan seks. Ili ga uopšte nemaju.
Koliko je takvih ostalo dobro u glavu ?

Ne znam brate šta je zavisnost.? misliti o tome non-stop?, raditi to po ceo dan,ajte molim vas...)
Redovno što kažeš, kako kome.
Što ga više imaš, više ti se traži.
Realno da mogu ja bi min. cvaj puta dnevno.
Igrom slučaja dođoh (negde sam spomenula) u situaciju da ga nemam i molim Bogu da se to što pre reši!
U glavu udara, ali se borim junački.
Kako nama muskima je jos teze cini mi se..

http://www.blic.rs/Slobodno-vreme/Zanimljivosti/304085/Engleskinja-spavala-sa-vise-od-1000-muskaraca

Da li imate neku drugaricu koja je sexiualno zavisna i šta mislite o tome?
Da li smatrate da su žene privlačnije ukoliko su promenile mnogo partnera za kratko vreme?
Šta mislite kako muškarci na to gledaju?

Није то никаква ''сексуална зависност'' нити је она некаква сексуално незајажљива, стално напаљена, хот и секси риба, него болесна особа!
И сама каже:''Osećaj da je neko želi, koji je iskusila sa svojim prvim ljubavnikom, navodio ju je da uvek želi još. ''

Она је, сирота, само гладна љубави, а емотивно је неспособна да се веже (највероватније последица односа у породици и труматичног развода родитеља) и зато прибегава честом мењању партнера јер је то испуњава: добија преко потребну пажњу, а не ризикује да се емотивно веже и да се самим тим изложи опасности од губитка!
Туга, бре.z:(

На овакве могу да се пале само њој слични емотивни инвалиди или клинци којима је ''дај шта даш''.z;)

Није то никаква ''сексуална зависност'' нити је она некаква сексуално незајажљива, стално напаљена, хот и секси риба, него болесна особа!
И сама каже:''Osećaj da je neko želi, koji je iskusila sa svojim prvim ljubavnikom, navodio ju je da uvek želi još. ''

Она је, сирота, само гладна љубави, а емотивно је неспособна да се веже (највероватније последица односа у породици и труматичног развода родитеља) и зато прибегава честом мењању партнера јер је то испуњава: добија преко потребну пажњу, а не ризикује да се емотивно веже и да се самим тим изложи опасности од губитка!
Туга, бре.z:(

На овакве могу да се пале само њој слични емотивни инвалиди или клинци којима је ''дај шта даш''.z;)

ovo je diskriminacija u naletu strasti :ljutko:

Glupost,ako mozes dobro da jjebes,onda si sexualno zavistan,bolesnik.Ako ne mozes onda si impotentan i gay.Tu "bolest"mora da su izmislili impotentni psihijatri da uzimaju pare svalerima koje uhvate zene u preljubi.Odose sve pare zeni ili da te proglase bolesnim pa da se lecis.:)

Back