Sexual Harassment

.....ne uznemiravaju doslovce,ali me kad-kad jako nervira kad se zablenu ljudi kad obucem suknju(naravno i kad je druge devojke nose),kao da nikad nisu videli noge :roll: P.S.nemojte da mislite da se hvalim svojim nogama nego samo kazem kako mi je glupo toliko indiskretno gledanje,smara.....

I jednog mog kolegu šefica hvata za jaja. Njega još odvlači u nuzprostoriju i tera ga da opšti s njom. Molio ju je da ga barem ne steže jako, a ona je pretila da će na njegovo mesto postaviti nekog s čvršćim jajima. Jadnik mora noću da stavlja obloge sa projenim brašnom i kozjim lojem.

Posao mu je potreban da bi imao novac za projeno brašno i kozji loj (koje koristi i za ishranu), a boji se da bi od stiskanja mogao da ostane jalov. Šta da radi?

neozbiljko:
I jednog mog kolegu šefica hvata za jaja. Njega još odvlači u nuzprostoriju i tera ga da opšti s njom. Molio ju je da ga barem ne steže jako, a ona je pretila da će na njegovo mesto postaviti nekog s čvršćim jajima. Jadnik mora noću da stavlja obloge sa projenim brašnom i kozjim lojem.

Posao mu je potreban da bi imao novac za projeno brašno i kozji loj (koje koristi i za ishranu), a boji se da bi od stiskanja mogao da ostane jalov. Šta da radi?
...a ono, ortak, daj da se zamenimo sutra? moram da idem da odnesem tetki lek.....:)

...Sinnke iznenadjujes me...:lol:

...pa ako se hvatanje za pozadinu i grudi na ulici spada u tu kategoriju...onda definitivno da , i ja nosim acetanilid u spreju , a imam i jednu spravicu , lici na olovku iz koje viri veci ekser ...
...pa mislim da bi se tako stalo na put tom primitivizmu...
...nazalost nije mi se pruzila prilika josh da to upotrebim , a kad su se incidenti dogodili nisam imala nista pri ruci...:cry:

...iskreno zaista me zanima , kako iskoreniti taj primitivizam u Srbiji?

sinnke:
Drage moje zene,
jesu li vas uznemiravali sefovi (kolege...)?
Nepristojne ponude?
Kako ste reagovale?
I postoji li nacin da se tome stane na put? :evil:

Na jednog sam urlala toliko dok nije poceo da se trese i moli me da prestanem da se derem! Naravno, nije mu vise nikad ni palo na pamet! :lol:

A drugog svakodnevno izbacujem iz kancelarije,al mi on nekako super dodje kad sam nervozna, da se , mirne duse, "istresem" na njemu, posto nista bolje i ne zasluzuje! 8-) :lol:

sinnke:
Drage moje zene,
jesu li vas uznemiravali sefovi (kolege...)?
Nepristojne ponude?
Kako ste reagovale?
I postoji li nacin da se tome stane na put? :evil:
nikada.
jedino sto je van posla (i poslovnih razgovora), osim nekih opstih sala i prica, bude neki kompliment (a cak i to indirektno, vise se sale kako imaju lepsu koleginicu nego ovi u drugim odeljenjima) - i to je sve.
stvarno imam fine muske kolege.

Back