sextaza

• Začetnik teme Začetnik teme wihor
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to nemam pojma, budem u transu pa ne mogu da ocenim. al samo znam da su neki bas dugi neki kratki neki srednji, razno znaci:) a kolko je to u vremenu i prostoru nemam ideju
najvolem kad dugo traje, ma sta to znacilo :rotf:
Yebote , znaci idem da seksam , pa onda moram da nosim metar da mjerim kitu ,moram nositi
uglomjer , da mjerim pod kojim uglom kita ulazi .Moram imati sat da mjerim koliko dugo seksam .
Sad izgleda da moram prodati sat jer mi treba stoperica za mjerenje orgazma .
Opremim se kao Rambo , pa u hebacinu !

Yebote , znaci idem da seksam , pa onda moram da nosim metar da mjerim kitu ,moram nositi
uglomjer , da mjerim pod kojim uglom kita ulazi .Moram imati sat da mjerim koliko dugo seksam .

i nekoliko kamerica da sve to snimis iz raznih uglova;)

pa trebaš uradit atest jednom godišnje, i da se to uvede u tvoj forumaški karton :cool:

ona se smori dok se skineš, je l' da? :neutral:

koliko moze da traje orgazam?sta mislite vi strucnjaci?

Nije ti dobro pitanje ! Isto bi bilo i kada bi pitao, koliko nam treba da spremimo ispit !?

Ne doživljava svaka žena vrhunac na isti način i istim intenzitetom ! Neke su slabije osetljive, pa ih verovatno brzo prođe ! Kod nekih je promenljiva situacija, dok su neke, je li, hipersenzitivne, pa tu ima svega i svačega !
Npr. moja dobra drugarica "dolazi do svesti" tek posle nekoliko minuta, a toliko je osetljiva, da se jedva kontroliše i van odnosa, u normalnim situacijama!!
Dakle, odgovor je relativan ! ;)

Nije ti dobro pitanje ! Isto bi bilo i kada bi pitao, koliko nam treba da spremimo ispit !?

Ne doživljava svaka žena vrhunac na isti način i istim intenzitetom ! Neke su slabije osetljive, pa ih verovatno brzo prođe ! Kod nekih je promenljiva situacija, dok su neke, je li, hipersenzitivne, pa tu ima svega i svačega !
Npr. moja dobra drugarica "dolazi do svesti" tek posle nekoliko minuta, a toliko je osetljiva, da se jedva kontroliše i van odnosa, u normalnim situacijama!!
Dakle, odgovor je relativan ! ;)

da znas da si u u pravu :mazi: ako primenimo g silu na tacku g dobijemo relativne rezultate

Back