Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
koliko moze da traje orgazam?sta mislite vi strucnjaci?
Yebote , znaci idem da seksam , pa onda moram da nosim metar da mjerim kitu ,moram nositito nemam pojma, budem u transu pa ne mogu da ocenim. al samo znam da su neki bas dugi neki kratki neki srednji, razno znacia kolko je to u vremenu i prostoru nemam ideju
najvolem kad dugo traje, ma sta to znacilo![]()
Yebote , znaci idem da seksam , pa onda moram da nosim metar da mjerim kitu ,moram nositi
uglomjer , da mjerim pod kojim uglom kita ulazi .Moram imati sat da mjerim koliko dugo seksam .
Sad izgleda da moram prodati sat jer mi treba stoperica za mjerenje orgazma .
Opremim se kao Rambo , pa u hebacinu !
pa trebaš uradit atest jednom godišnje, i da se to uvede u tvoj forumaški kartonYebote , znaci idem da seksam , pa onda moram da nosim metar da mjerim kitu ,moram nositi
uglomjer , da mjerim pod kojim uglom kita ulazi .Moram imati sat da mjerim koliko dugo seksam .
Yebote , znaci idem da seksam , pa onda moram da nosim metar da mjerim kitu ,moram nositi
Kitu moram sigurno mjeriti , posto vidim da mi raste sa brojem postova i reputacija !pa trebaš uradit atest jednom godišnje, i da se to uvede u tvoj forumaški karton![]()
čekaj da stigne prvi pepet, mene oživljavali strujomKitu moram sigurno mjeriti , posto vidim da mi raste sa brojem postova i reputacija !
A , kad dobijem repku od forumasice , odmah mi se digne !
Mastamo, Nina , mastamo !Opet merimo....ono sto se izmeriti ne moze...
pa jos ako su dva tri vezana a jaaaao...![]()
Nije ti dobro pitanje ! Isto bi bilo i kada bi pitao, koliko nam treba da spremimo ispit !?
Ne doživljava svaka žena vrhunac na isti način i istim intenzitetom ! Neke su slabije osetljive, pa ih verovatno brzo prođe ! Kod nekih je promenljiva situacija, dok su neke, je li, hipersenzitivne, pa tu ima svega i svačega !
Npr. moja dobra drugarica "dolazi do svesti" tek posle nekoliko minuta, a toliko je osetljiva, da se jedva kontroliše i van odnosa, u normalnim situacijama!!
Dakle, odgovor je relativan !![]()
da znas da si u u pravuako primenimo g silu na tacku g dobijemo relativne rezultate