pa...ili je 0 ili je 1...nema trece...jagodica:kazu, vishe od 0!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa...ili je 0 ili je 1...nema trece...jagodica:kazu, vishe od 0!
goodday:pa...ili je 0 ili je 1...nema trece...jagodica:kazu, vishe od 0!
goodday:da...ako mi radimo elektro-hemijski a rachunar samo elektronski onda njemu nedostaje intenzitet kao 3. stvar....eto...to je to reshenje...valjda
Sanjaj:Muskarci ne mogu da znaju da li si, ili nisi dozivela orgazam i tu je tacka.
A jer si spremna da se kladiš u ovu tvoju tvrdnju??? 8)
u prevodu: vecerala sa tobomgoodday:u prevodu : vecherala u mek-uzavodljiva1976:p.s.nemoj da brines,ja sam svoje djubre bacila u kantu![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da sam napisala na prethodnim stranama,i to se odnosi na muskarca sa kojim imas vezu i do koga ti je stalo,znaci poznajes ga i samim tim nema razloga da glumi orgazam.Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
zavodljiva1976:Mislim da sam napisala na prethodnim stranama,i to se odnosi na muskarca sa kojim imas vezu i do koga ti je stalo,znaci poznajes ga i samim tim nema razloga da glumi orgazam.Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
A i ne znam zasto bi glumio?[/quote]
Zato sto ima ambicioznih zenskih, a nekada bas ne ide - te sve prelazi u besmisleni fizicki napor, kome se ne nazire kraj.![]()
Bad_Wolf:E,pa u tom slucaju,ja bih prekinula,rekla bih mu:"Izvini,ali izgleda da nam ne ide,aj se mi lepo obucemo i popijemo kafu".zavodljiva1976:Mislim da sam napisala na prethodnim stranama,i to se odnosi na muskarca sa kojim imas vezu i do koga ti je stalo,znaci poznajes ga i samim tim nema razloga da glumi orgazam.Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
Zato sto ima ambicioznih zenskih, a nekada bas ne ide - te sve prelazi u besmisleni fizicki napor, kome se ne nazire kraj.![]()
Ne smatram da je to neki veliki problem ili minus ni tom tipu ni toj ribi,jednostavno se nisu nasli i to je to.
:shock: iz mog skromnog iskustva kad muzjak svrsi izadje mu iz pise nekoliko miliona malih repatih spermica...ili sam zivela u zabludi????Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
majija:interesuje me kako zene dozivljavaju orgazam i da li je uslov dobrog sexsa i doziveti ga.![]()
samo jedan?ma daj... :wink:
zavodljiva1976:Bad_Wolf:E,pa u tom slucaju,ja bih prekinula,rekla bih mu:"Izvini,ali izgleda da nam ne ide,aj se mi lepo obucemo i popijemo kafu".zavodljiva1976:Mislim da sam napisala na prethodnim stranama,i to se odnosi na muskarca sa kojim imas vezu i do koga ti je stalo,znaci poznajes ga i samim tim nema razloga da glumi orgazam.Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
Ne smatram da je to neki veliki problem ili minus ni tom tipu ni toj ribi,jednostavno se nisu nasli i to je to.
Sve je to lepo, ali ti polazis od sebe - kakve sve zenske osobe prolaze i kakve sve njihove sujete mogu da budu... Brrr...
SINDI::shock: iz mog skromnog iskustva kad muzjak svrsi izadje mu iz pise nekoliko miliona malih repatih spermica...ili sam zivela u zabludi????Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
Bad_Wolf:SINDI::shock: iz mog skromnog iskustva kad muzjak svrsi izadje mu iz pise nekoliko miliona malih repatih spermica...ili sam zivela u zabludi????Bad_Wolf:A kako vi (zenske) mozete da provalite da vam partner nije (od)glumio?
Nema to veze sa skromnoscu (?) iskustva... to ti je kao kada ne obratis paznju na kasi i ne primetis da ti nije dala racun... :shock:
kad je sex u pitanju , svaki muskarac voli da je muzjak, zar ne?maci:od kad smo mi muzjaci![]()
SINDI:kad je sex u pitanju , svaki muskarac voli da je muzjak, zar ne?maci:od kad smo mi muzjaci![]()
majija:interesuje me kako zene dozivljavaju orgazam i da li je uslov dobrog sexsa i doziveti ga.kako partner najlakse provaljuje da vas je zadovoljio. cula sam da zene mogu da odglume orgazam, a da muskarac to ne provali. kako? meni cesto partner zamera na tome, mada istina je da ne znam da glumim. uzivam u sexs sa njim, ali on je ubedjen da ja nikada nisam dozivela orgazam. kako on to zna?? meni je FANTASTICNO i znam da skoro 90% d.o.
![]()
![]()
![]()
![]()
BodoniuS:majija:interesuje me kako zene dozivljavaju orgazam i da li je uslov dobrog sexsa i doziveti ga.kako partner najlakse provaljuje da vas je zadovoljio. cula sam da zene mogu da odglume orgazam, a da muskarac to ne provali. kako? meni cesto partner zamera na tome, mada istina je da ne znam da glumim. uzivam u sexs sa njim, ali on je ubedjen da ja nikada nisam dozivela orgazam. kako on to zna?? meni je FANTASTICNO i znam da skoro 90% d.o.
![]()
![]()
![]()
![]()
Не капирам зашто жене то раде (ваљда да би се мушкарац осећао успешнијим)??
Мада, сигуран сам да моја девојка никад није одглумила. Чак се и не сећам кад се десило да два пута за редом не сврши. Добар јој је проценат- негде 95%