Sexi slicice:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

23 cm i vise

Obećava
Poruka
80
Ideju za ovu temu sam dobio od NEOGEO kad je u okviru neke teme trazila da joj pokazem moju lepoticu.
Stavite neke sexi slicice svojih sexi mackica, a vi mackice stavite svoje sexi slicice pa da malo ulepsamo ovaj forum. Naravno pod sexi ne mislim na neko "raschepljivanje" itd... vec na ... Pa pogledaj te ove koje sam ja postavio.

E ovo je sexy

Prilozi

• Image(31)1.jpg
    Image(31)1.jpg
    43,8 KB · Pregleda: 248
@NEOGEO
Koliko sam mogao ranije da vidim na tvojim slicicama, stvarno nema razloga da te bude blam, cak sta vise (koliko se secam) bas si prelepa ;) , a sto se tice pristojnosti na ovakvim slikama se vidi taman toliko kao kad si na plazi i to u nekom pristojnom kupacem. :)

23 cm i vise:
Ideju za ovu temu sam dobio od NEOGEO kad je u okviru neke teme trazila da joj pokazem moju lepoticu.
Stavite neke sexi slicice svojih sexi mackica, a vi mackice stavite svoje sexi slicice pa da malo ulepsamo ovaj forum. Naravno pod sexi ne mislim na neko "raschepljivanje" itd... vec na ... Pa pogledaj te ove koje sam ja postavio.

lepa gajba...ima se , mozhe se...

23 cm i vise:

Meni ova ženka liči na krušku kojoj je prošao rok trajanja.

sscharfschuetze:
Meni ova ženka liči na krušku kojoj je prošao rok trajanja.
A meni ,s' obzirom na komentar, lici da ti nisi bas najbolje upoznat sa izgledom zenskog tela. Uzmi pa proguglaj malo. U search bar ukucaj "gola zena". Neces naci nesto bas ovako
sexi ali ces bar nauchiti da razlikujes zensko telo od kruske. Puno srece i ne ochajavaj, chovek se uchi dok je ziv.
P.S.
Takodje u medjuvremenu vezbaj da kontrolises orgazam, jer mozda ti se posreci, pa nekad u zivotu budes imao prilike da uzivo vidis nesto slichno a nijedna zena nebi bas bila srecna da je poprskas svojim ejakulatima po novoj majici ili tako neshto.

a092.gif
za mladje od 18.

23 cm i vise:
A meni ,s' obzirom na komentar, lici da ti nisi bas najbolje upoznat sa izgledom zenskog tela. Uzmi pa proguglaj malo. U search bar ukucaj "gola zena". Neces naci nesto bas ovako
sexi ali ces bar nauchiti da razlikujes zensko telo od kruske. Puno srece i ne ochajavaj, chovek se uchi dok je ziv.
P.S.
Takodje u medjuvremenu vezbaj da kontrolises orgazam, jer mozda ti se posreci, pa nekad u zivotu budes imao prilike da uzivo vidis nesto slichno a nijedna zena nebi bas bila srecna da je poprskas svojim ejakulatima po novoj majici ili tako neshto.

a092.gif
za mladje od 18.

Hmm... Pa, vidite, ženka čije slike ste postavili liči na krušku, ali kojoj je prošao rok trajanja. Mislim da niste shvatili u čemu je poenta. Znate kako izgleda kruška kojoj je prošao rok? Omlitavela i gnjecava. Ali ja razmem da Vi niste razumeli s obzirom na to da Vas je priroda izgleda obdarila mesom među preponama ali ne i sivom masom u lubanji.
Zahvaljujem se jako na Vašim savetima u vezi orgazma, a hteo bih i ja Vas da posavetujem da se suzdržite orgazama, jer ovakva intelektualna masturbacija sa ishodišnim izlučevinama kakvu ste sada pokazali, nam ovde zaista nije potrebna.

Pozdravljam Vas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back