lady aries
Primećen član
- Poruka
- 502
..e sad ti ispade isfrustrirana..kakav box..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..kako resiti problem izgubljene zelje za sexom,potencije,erekcije i orgazma..???...
Pomagalima...plasticnim lutkama,dildoima,lancima,sibama..plasticnom hirurgijom...da li sve to pomaze,pitam se...???..Sta bi odabrali od pomagala da resite sexualne probleme...a da nije u pitanju ziva zena ili muskarac....znaci,samo vestaci.....
..ja bi odabrao instant pichku...cisto da zamenim i odmorim levu ruku...ponekad i dildo za anal...a moze i ruzino trnje da prodje......mada ono spada u prirodne stimulanse...
Sve sugestije su opste prihvacene na ovoj temi..duhovite,iskrene,realne,surove,ocajne,smesne,lazne i sl.......
to valjda pomaže kad si napaljen?Hladan tuš.
Ako nije pri ruci zensko 'pomagalo'..pre tus nego plastika.:wink:to valjda pomaže kad si napaljen?![]()
Pravilno :wink:Ako nije pri ruci zensko 'pomagalo'..pre tus nego plastika.:wink:
Nasim balkancima to i ne treba...igrackice tog tipa se koriste kad sa nekim imas dobar seks, pa to dodas kao zezalice, kao zacin. a kad ti je sa nekim los seks, nikakve plasticne zaebancije ne mogu da vrate izgubljenu hemiju.
Nasim balkancima to i ne treba...
..kako resiti problem izgubljene zelje za sexom,potencije,erekcije i orgazma..???...
Pomagalima...plasticnim lutkama,dildoima,lancima,sibama..plasticnom hirurgijom...da li sve to pomaze,pitam se...???..Sta bi odabrali od pomagala da resite sexualne probleme...a da nije u pitanju ziva zena ili muskarac....znaci,samo vestaci.....
..ja bi odabrao instant pichku...cisto da zamenim i odmorim levu ruku...ponekad i dildo za anal...a moze i ruzino trnje da prodje......mada ono spada u prirodne stimulanse...
Sve sugestije su opste prihvacene na ovoj temi..duhovite,iskrene,realne,surove,ocajne,smesne,lazne i sl.......
ja sam verna mom Spasoju Stojkovicu iliti mom licnom em personalnom vibratoru....23 cm sa sve jajima, nebesko plave boje....
)))
Dildo, model forumash...![]()
****** zadnji put kad sam bio u sex shopu
sve ribe oko mene centriraju one gumene qur...ne
pipkaju mere bas sam se osecao neprijatno
a i zalio sam ih sve su bile nekako bez vez
videlo se da nemaju hebaca
jedino ona prodavacica bila ekstra
al me nasmeja mada stvarno sta ce ribi koja ima hebaca vestacki gumenjak??
ja sam verna mom Spasoju Stojkovicu iliti mom licnom em personalnom vibratoru....23 cm sa sve jajima, nebesko plave boje....
)))