Sexi pomagala

..kako resiti problem izgubljene zelje za sexom,potencije,erekcije i orgazma..???...
Pomagalima...plasticnim lutkama,dildoima,lancima,sibama..plasticnom hirurgijom...da li sve to pomaze,pitam se...???..Sta bi odabrali od pomagala da resite sexualne probleme...a da nije u pitanju ziva zena ili muskarac....znaci,samo vestaci.....
..ja bi odabrao instant pichku...cisto da zamenim i odmorim levu ruku...ponekad i dildo za anal...a moze i ruzino trnje da prodje......mada ono spada u prirodne stimulanse...
Sve sugestije su opste prihvacene na ovoj temi..duhovite,iskrene,realne,surove,ocajne,smesne,lazne i sl.......

igrackice tog tipa se koriste kad sa nekim imas dobar seks, pa to dodas kao zezalice, kao zacin. a kad ti je sa nekim los seks, nikakve plasticne zaebancije ne mogu da vrate izgubljenu hemiju.

..kako resiti problem izgubljene zelje za sexom,potencije,erekcije i orgazma..???...
Pomagalima...plasticnim lutkama,dildoima,lancima,sibama..plasticnom hirurgijom...da li sve to pomaze,pitam se...???..Sta bi odabrali od pomagala da resite sexualne probleme...a da nije u pitanju ziva zena ili muskarac....znaci,samo vestaci.....
..ja bi odabrao instant pichku...cisto da zamenim i odmorim levu ruku...ponekad i dildo za anal...a moze i ruzino trnje da prodje......mada ono spada u prirodne stimulanse...
Sve sugestije su opste prihvacene na ovoj temi..duhovite,iskrene,realne,surove,ocajne,smesne,lazne i sl.......

Jednu cheerleadersicu pored moje standardne quurve koja se povremeno zamori i kaze da sam zivotinja i da bi volela da vidi kako izgleda posmatrajuci sa strane. Mada ne verujem da bi prezivela da gleda kako masakriram neko pile pirgavo.

Sexy igračke nemaju nikakve veze sa libidom. One služe samo radi obogaćenja seksualnog života. Ukoliko libido slabi, to je znak da vas partner ne ispunjava, i jedan od najboljih indikatora da to nije "ono pravo". Kada ste sa osbom sa kojom možete u potpunosti da se otvorite jedno drugome, bez ikakve bojazni da ćete biti ismejani ili pogrešno shvać
eni, u tom slučaju libido će se održati bez obzira na dužinu trajanja veze.

****** zadnji put kad sam bio u sex shopu
sve ribe oko mene centriraju one gumene qur...ne
pipkaju mere bas sam se osecao neprijatno
a i zalio sam ih sve su bile nekako bez vez
videlo se da nemaju hebaca
jedino ona prodavacica bila ekstra

Back