Sexetarica

Sad sam bio na razgoworu za job. Glawonja nije bio tamo,nebitno...
Al sto mu je sexetarica awion!
Zaboravio sam bio i zasto sam dosao... :)
Kad joj ne uze broj fona... :-|
Samo sam mogao da se opijem mastarijama o mukicama koje doticna lutka priredjuje swome sefu...
uz jos ponesto. ;)
hm..koliko vam cesto sex (u glawi) odmaze pri koncetraciji na ono sto wam je `bitno` u ziwotu,na posao,drust.cirkulaciju,i sl? :p

...........ja sam zbog jedne sekretarice u jednoj firmi tako overio staklena vrata da sam pao u nockdaun ,zablenem se u atraktivnu plavushu i previdim staklena vrata i direkt u chelo ,posle mi stavljala hladne obloge i umirala od smeha ...........;-)

...........ja sam zbog jedne sekretarice u jednoj firmi tako overio staklena vrata da sam pao u nockdaun ,zablenem se u atraktivnu plavushu i previdim staklena vrata i direkt u chelo ,posle mi stavljala hladne obloge i umirala od smeha ...........;-)

ha.ha..ha..jednom proslog ljeta je jedan italian na potpuno isti nacin stradao zbog nase mladjane sekretarice
...fino se on ispricao sa njom...bella signorina ..bellisima...pozdravio se i izasao..... a onda je nesto tako puklo da sam se stresla...!!!!!!
on se vratio da je nesto priupita i previdio staklena vrata..!

Htjeli smo zvati 93 ali on je rekao da je sve u redu i sa jednom velikom crvenom sisom na celu ..promrsio jos dvije tri nepovezane recenice u njenom pravcu...gresnik.
Bio je tako komican ..a ona provela sledecih pola sata u mojoj sobi popravljajuci sminku i pokusavajuci da namjesti ozbiljnu facu..

Sad sam bio na razgoworu za job. Glawonja nije bio tamo,nebitno...
Al sto mu je sexetarica awion!
Zaboravio sam bio i zasto sam dosao... :)
Kad joj ne uze broj fona... :-|
Samo sam mogao da se opijem mastarijama o mukicama koje doticna lutka priredjuje swome sefu...
uz jos ponesto. ;)
hm..koliko vam cesto sex (u glawi) odmaze pri koncetraciji na ono sto wam je `bitno` u ziwotu,na posao,drust.cirkulaciju,i sl? :p

a bre...pa sta mis...kako e dobila poso...eeeee...:D

joj, nisi valjda dobio taj posao!!!? ako ipak jesi, ''bali smo čvorka, sad ćeš nam sliniš po forumu kako je glavonja hefta po ceo dan u sali za sastanke, kao diktira nešto, i to svi znaju, a ti eto ne možeš jer si pripravnik

Back