PetrolBoy
Poznat
- Poruka
- 7.577
'el Vam dodje trenutak,situacija u kojoj Vam seks presjedne,ono kazete :"Što sam majku mu"....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ма све ми преседне и онда се заветујем – ево нећу три месеца, и после ми ђаво крив.'el Vam dodje trenutak,situacija u kojoj Vam seks presjedne,ono kazete :"Što sam majku mu"....
![]()
'el Vam dodje trenutak,situacija u kojoj Vam seks presjedne,ono kazete :"Što sam majku mu"....
![]()
![]()
Је л’ кад си изаш’о из оне куће?ma ljudi sta da vam kazem,mene je presjeklo jednom al dobro!
Је л’ кад си изаш’о из оне куће?![]()
jeste...imao sam tako los sex...da![]()
![]()
Ма знала сам ја да ће да те пресече ’ладан ваздух кад једном изађеш.Jest bas tako?Kak si me skuzila![]()
Ма знала сам ја да ће да те пресече ’ладан ваздух кад једном изађеш.![]()
![]()
Па са 40 и неће имати кад да му преседаNego...šta je preostalo za 40, ako ti sad u 20 preseda...?![]()
Па са 40 и неће имати кад да му преседа.
Сваки ће бити добродошао.
e sada dal je to isto ilči ne...ebem ga![]()
Nego...šta je preostalo za 40, ako ti sad u 20 preseda...?![]()