Valjda je bolest kada neko ne može da funkcioniše na drugim poljima, već samo mora da se seksa, pa ga i smori, pošto ne može da funkcioniše na drugim poljima. To za Moldera ne mogu da poverujem. Da nije opet neko skretanje pažnje glupim pričama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Valjda je bolest kada neko ne može da funkcioniše na drugim poljima, već samo mora da se seksa, pa ga i smori, pošto ne može da funkcioniše na drugim poljima. To za Moldera ne mogu da poverujem. Da nije opet neko skretanje pažnje glupim pričama?
Joj, što si nezgodna
Nemam partnerku...
Neke su volele 'vako, neke 'nako...
Šta je smaranje? Ono kao - a kad ćeš da svršiš?
Ili da čita "praktičnu ženu" za vreme seksa?
Ne. Nego kad partner da sve od sebe da te zadovolji, al' tebi to nije dovoljno. I onda on krene da se oseca ko objekat koji sluzi iskljucivo za zadovoljenje tvojih seksualnih potreba.
Svi mi ovde smo na neki nacin sexaholicari, na ovom pdf...
ma gupost ta seksualna zavisnost
Čisto sumnjam da ima onih koji se ebu po 6-7 puta dnevno. Svako je individua za sebe i zna koliko mu/joj je "zalogaja" dovoljno.
Sta treba da se radi da bi neko bio seksaholicar/ka?
Stvarno, bila vest u novinama da je Molder bio na terapiji protiv zavisnosti od seksa...
Da li sam seksaholik ako imam, na primer, seks svaki dan a opet moram i sa desankom da se druzim?
Ili za zensko, ako se sexa svakodnevno, a ipak se druzi i sa veshtakom?
Sta je zapravo granica?
:???:
ne mogu da vjerujem da imas toliku potrebu za sexom.![]()
Čisto sumnjam da ima onih koji se ebu po 6-7 puta dnevno. Svako je individua za sebe i zna koliko mu/joj je "zalogaja" dovoljno.Meni je jednom dnevno dovoljno al' da traje ceo dan.
@ Zmajeva, u pravu si, čim dođem na forum, odmah svršim, i to baaaaaaaš!![]()