- Poruka
- 55.168
Jes vala i ja ga zalimBogami onaj ko te bude naebo je..ne bi da sam na njegovom mestu![]()
Al zasad odolevam da bilo kog tako unesrecim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jes vala i ja ga zalimBogami onaj ko te bude naebo je..ne bi da sam na njegovom mestu![]()
Zdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
Dobri moj Bariša, jeste li Vi punoletni u gaćama kao što ste u duši?Kakav decko a u gace maloletan![]()
Kod muskarca je glavno ono u gacama.Dobri moj Bariša, jeste li Vi punoletni u gaćama kao što ste u duši?
Ja sa 15 i ne smem da pokusam i da odlucis da vise ne odoljevasJes vala i ja ga zalim
Al zasad odolevam da bilo kog tako unesrecim![]()
Ne pada taj s nogu, vidi ga ka međedMa sta tri,dok se ne popada s nogu i u nesvest ne padne![]()
Zdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
i dace kajganu...na okoOpraštaj, i to ne samo ovu i buduće preljube, opraštaj mu i batine.
Sve će to Sveti Petar na kraju pozlatiti.
Oprosti i svima namaZdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
Pa ti znas sta i kako osecas prema njemu i NJEMU. Idi srcem.Zdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
Imam nesto da to pokazem u ppEto i meni je negde oko 15 cm ali mi je deblji nego zglob i mogu 3x na dan
Nova ženska, novi doživljali![]()
Čekaj nije još reko koji zglobImam nesto da to pokazem u pp![]()
kako je ovo dvosmisleno ))))))))neispustaj iz ruku.