Samo guraj
Početnik
- Poruka
- 1
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мислим да није рекла да је то мало.15cm malo?
Jer ste nezahvalni, zato vam je i tako.
Ne znam, u ovim konstrukcijama bez zapeta je jako teško zaključiti šta misleМислим да није рекла да је то мало.
Него - "мали" му је дугачак 15 цм.
Мислим да она тако зове његов пенис. :Д
Da, da, ali kao vaga da li da ostane u vezi:Мхм али мислим да је баш сулудо написати "мали му је јако сам задовољна" али можда је истина, има нас разних : )))
M jok baci fotku da i ti njega prevaris s namaZdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
Off course...msm,šta je malo ljudskog dostojanstva u poređenju sa 15 cm? Ne viđa se, "to" svaki dan.Zato i nisi samo ti oduševljena, nego ima "više" obožavateljkiZdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
Zdravo svima . Dećko me prevario i sad želi da mu oprostim jos uvijek sam ljuta na njega ali mali mu je dugačak 15 cm i prezadovoljna sam dok vodimo ljubav jako mi se svidja i nezz da li da mu oprostim. Da li da mu oprostim?
A 25?Budući da je tih 15 cm njegovog malog bilo u drugoj vađajni (a možda i u drugom dupetu) da sam ja na tvom mestu ne bi mu oprostio.
Ne bi mu oprostio ni da mu mali meri 20 cm.![]()
Taj njen nije forumaš, sigurno.Ne bi ona pisala ovde posle 25.![]()