Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
prvi post na forumu i odma izvalis neku glupost..Milicka:Zasto svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?
topmodelsica:Da bi njihovim drugim curama pricali da su ove samo bile za seks.
Pogrešno je generalizovati bilo štaMilicka:Zasto svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?
a to je kao fol, poshto cure vole da se nerviraju oko momaka, razmisljaju o glupostima i imaju materijal za kafu.Milicka:Zasto svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?
Milicka:Zasto svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?
_AnjA_:E, nemo` sad ti takoVidi na Lj&S..ubishe se od kukumakanja shto su dobili nogu nakon jednog torbanja..nismo ni mi andjeli
![]()
Zastozato sto su ruzne a oni su bili zagoreli ...svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?
W.A.S.P.:Zastozato sto su ruzne a oni su bili zagoreli ...
surovo...ali nekako...istinito...
pa da, ja tako kad zagorim napijem se ko letva, oderem skota i nestanem (samo ugasis svetlo i okrenes je na drugu stranu) ... doduse ako ortaci saznaju (ko sto je bio slucaj prosli put) dupe ti pomeraju al sta ces moras se zrtvujes ponekad ...surovo...ali nekako...istinito...
da al onda pobegnes ti a ne on, tema je o tome zasto likovi bezeja ponekad shvatim da mu je mali i koliko god da me fascinira njegov lik&delo,ne ide..
neka se kune u tehniku ko hoce,al sosidz la grande ili la fat je konza! vaistinu konza!
a pobegnu kad im pomenem brak,decuW.A.S.P.:da al onda pobegnes ti a ne on, tema je o tome zasto likovi beze
pa i ja bi pobego glavom bez obziraa pobegnu kad im pomenem brak,decu
bahahahahahahahahahahahaha
zato sto su komplikovaniMilicka:Zasto svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?