Sex

zato sto nisu nesto, nemogu zadovoljit curu pa je ostave da se ne sramote vise i tako dok nenadju neku kojoj ce biti dobri i tako dalje i tako dalje

Milicka:
Zasto svi momci ostavljaju cure nakon sto spavaju sa njima?

Pogresno je da kazes SVI momci, jer nisi sa svima ni spavala , bar se nadam. Znaci, nemas dovoljno materijala za tako opsezan i generalan zakljucak. Uostalom, dodje nekad i nama da shutnemo njih nakon jednog torbanja ili pre, ili nakon sedam ili sto sedam..., pa opet nisam videla da je neko od njih otvorio temu "zasto me je ostavila posle ******* ". I zato, glavu gore, pa sledeceg ti ostavi, i nemo' vise ovde da brukas zenski svet. Tako!

surovo...ali nekako...istinito...
pa da, ja tako kad zagorim napijem se ko letva, oderem skota i nestanem (samo ugasis svetlo i okrenes je na drugu stranu) ... doduse ako ortaci saznaju (ko sto je bio slucaj prosli put) dupe ti pomeraju al sta ces moras se zrtvujes ponekad ...

ja ponekad shvatim da mu je mali i koliko god da me fascinira njegov lik&delo,ne ide..
neka se kune u tehniku ko hoce,al sosidz la grande ili la fat je konza! vaistinu konza!

Back