Sex za novac.

Žalosno je što milsiš da je sve na prodaju i da sve baš može da se kupi, novcem. Kada ćeš shvatiti, da novac kada izgubis svoje dostojanstvo, svoj obraz i poštenje, nijedan novac ne može da kupi niti da povrati? Kada prodaješ svoje telo za pare, upravo ti se to dešava, i posle novac ništa ne znači.

Žalosno je što milsiš da je sve na prodaju i da sve baš može da se kupi, novcem. Kada ćeš shvatiti, da novac kada izgubis svoje dostojanstvo, svoj obraz i poštenje, nijedan novac ne može da kupi niti da povrati? Kada prodaješ svoje telo za pare, upravo ti se to dešava, i posle novac ništa ne znači.

Jeco evo ja ti se nudim za pare, tarifu pogledaj u gornjem postu. :per:

Ali tebe gule!!!:eek:
Mora da si mnogo ružan. :hahaha:

SVUDA je tarifa 30 € pola sata 50€ sat. :rtfm:

Ne gule mene. Taman posla da nekoj aždahi dadnem 50 eura za pola sata. Pa nije kralju Tera. :hahaha: :roll:

Nego sam se raspitivao, bas me zanimale te cijene, i kako to ide. :mrgreen:

A ovo sto dize noge za 50 odnosno 80 eura je malo elegantnija vjerovatno, mladja djevojka.
One krezave babe ispod mosta rade i za kutiju cigareta. :hahaha:

Ne gule mene. Taman posla da nekoj aždahi dadnem 50 eura za pola sata. Pa nije kralju Tera. :hahaha: :roll:

Nego sam se raspitivao, bas me zanimale te cijene, i kako to ide. :mrgreen:

A ovo sto dize noge za 50 odnosno 80 eura je malo elegantnija vjerovatno, mladja djevojka.
One krezave babe ispod mosta rade i za kutiju cigareta. :hahaha:

Ajde ajde priznaj da si plaćao sex, priznaj olakšaj sebi dušu.......ajde...nećemo ti mi ništa. :azdaja:

Back