- Poruka
- 2.478
ne bih pristala..
ako bih rekla da ne bih za 50 eura, a bih za 50 000 e, znachi da sam stoka koja se mozze prodati..ali ja sam samo stoka koja nema cenu
Nije ti ****** od sapuna da se istrosi.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne bih pristala..
ako bih rekla da ne bih za 50 eura, a bih za 50 000 e, znachi da sam stoka koja se mozze prodati..ali ja sam samo stoka koja nema cenu
Nikada, jer ja nisam na prodaju.
Sve ima svoju cijenu. Samo za one "postene" treba posteno i platiti.![]()
![]()
Pa zavisi. Ispod mosta je oko 15-20 eura, a ako nemas toliko, das koliko imas.
A mozes otici fino u stan kod neke gospodjice. 50 eura-30 minuta i 80 eura-60 minuta.![]()
Žalosno je što milsiš da je sve na prodaju i da sve baš može da se kupi, novcem. Kada ćeš shvatiti, da novac kada izgubis svoje dostojanstvo, svoj obraz i poštenje, nijedan novac ne može da kupi niti da povrati? Kada prodaješ svoje telo za pare, upravo ti se to dešava, i posle novac ništa ne znači.
nije od sapuna, ali nije ni na prodaju)
Ali tebe gule!!!
Mora da si mnogo ružan.
SVUDA je tarifa 30 € pola sata 50€ sat.![]()
stara teta, al nishta nije preshla)
Ne gule mene. Taman posla da nekoj aždahi dadnem 50 eura za pola sata. Pa nije kralju Tera.![]()
Nego sam se raspitivao, bas me zanimale te cijene, i kako to ide.
A ovo sto dize noge za 50 odnosno 80 eura je malo elegantnija vjerovatno, mladja djevojka.
One krezave babe ispod mosta rade i za kutiju cigareta.![]()
Ajde ajde priznaj da si plaćao sex, priznaj olakšaj sebi dušu.......ajde...nećemo ti mi ništa.![]()
A ti si neki svestenik?![]()