SEX VS CONDOM

Ne bih se slozila!!!
Zasto ta mala tanka gumica toliko menja stvari?
I dalje moze da postoji poverenje, predavanje i prihvatanje, samo bez posledica.[/quote]

Eh... Kao sto mi ne znamo sta vi osecate onda ni vi sigurno ne znate kako mi osecamo. Sa tom tananom gumicom se menja osecaj. I to drasticno! Pilule!
A to ne odgovara? Kako bese ono sa cackanjem nosa i rukavicom - KONDOMI FUJ! A prica kako dobro dodje kad si sa nepoznatom osobom ne pije vodu jer kakva si to osoba kad dajes svakom?

etotako:
Inspirisana posetom internet prezentacije najveceg proizvodjaca ovog proizvoda (kondoma) pojavili su mi se neki znakovi pitanja.
NEW CATCH SPERM GAME :!: :?:
Da li je sex sa kondomom zaista sex?
Sta vama predstavlja koNdom... tj. kako ga dozivljavate?
Kondom meni ubija svako zadovoljstvo ... shodno tome ne koristim ga (samo i isključivo sa proverenim osobama) ... sa sve ostalo moram :(

ljilja br.0905967:
apotekarka:
Najzdravije + najsigurnije = najbolji sex
Za los sex, potrazite drugi izgovor, kondom to sigurno nije.

Da postoji - za los sex je kriva losa riba. Muski se pale na dobre ribe. Ali prestani da navodish vodu na svoju vodenicu, jednostavno da si mushko, znala bi kako je glup osecaj sa gumicom, nekako tup i nedefinisan i ne znam samo koliko jos da se propinjem. Orgazam postizem u tim momentima jedino ako sam stvarno nalozen... Bez veze kazem jos jednom. Ali, nije to nista! Prvi kondomi su pravljeni (jos u starom Rimu i malo pre toga) od ovcijeg tankog creva :? . Da ne pominjem Kineze koji su stavljali kamencice ispod kozice da bi im bio dzombaviji da bi zenska uzivala :shock: ... Los seks kazes... mmm... :twisted:

Dlakava_Strvina:
ljilja br.0905967:
apotekarka:
Najzdravije + najsigurnije = najbolji sex
Za los sex, potrazite drugi izgovor, kondom to sigurno nije.

Da postoji - za los sex je kriva losa riba. Muski se pale na dobre ribe. Ali prestani da navodish vodu na svoju vodenicu, jednostavno da si mushko, znala bi kako je glup osecaj sa gumicom, nekako tup i nedefinisan i ne znam samo koliko jos da se propinjem. Orgazam postizem u tim momentima jedino ako sam stvarno nalozen... Bez veze kazem jos jednom. Ali, nije to nista! Prvi kondomi su pravljeni (jos u starom Rimu i malo pre toga) od ovcijeg tankog creva :? . Da ne pominjem Kineze koji su stavljali kamencice ispod kozice da bi im bio dzombaviji da bi zenska uzivala :shock: ... Los seks kazes... mmm... :twisted:
Izvinjavam se sto nisam muskarac,pa da furam taj fazon ti to nerazumes jer si zena(nisam primetila da mom partneru mnogo smeta,moraces da mi verujes na rec,naravno ako hoces,da nasim odnosima bas nista ne fali,super su!)

etotako:
Inspirisana posetom internet prezentacije najveceg proizvodjaca ovog proizvoda (kondoma) pojavili su mi se neki znakovi pitanja.
NEW CATCH SPERM GAME :!: :?:
Da li je sex sa kondomom zaista sex?
Sta vama predstavlja koNdom... tj. kako ga dozivljavate?
E to mi lici na onu igru streptokoke :D Bolje je biti zasticen nego posle da "oci vadis" uh kad bi on samo sluzio da spreci trudnocu ni po jada nego znase vec kako se moze nadrljati..toliko je o tome pisalo...Ja sam misljenja da to smeta vise muskarcima nego zenama..

Back