kompromis - pilula...ali , mora da bude poverenje...ljubav ljubavlju, ali mozda raanije vredi da se napravi testove na sid i venerske bolesti...pa uzivajte do bola
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kondom meni ubija svako zadovoljstvo ... shodno tome ne koristim ga (samo i isključivo sa proverenim osobama) ... sa sve ostalo morametotako:Inspirisana posetom internet prezentacije najveceg proizvodjaca ovog proizvoda (kondoma) pojavili su mi se neki znakovi pitanja.
NEW CATCH SPERM GAME![]()
![]()
Da li je sex sa kondomom zaista sex?
Sta vama predstavlja koNdom... tj. kako ga dozivljavate?
Za los sex, potrazite drugi izgovor, kondom to sigurno nije.apotekarka:Najzdravije + najsigurnije = najbolji sex
ljilja br.0905967:Za los sex, potrazite drugi izgovor, kondom to sigurno nije.apotekarka:Najzdravije + najsigurnije = najbolji sex
Izvinjavam se sto nisam muskarac,pa da furam taj fazon ti to nerazumes jer si zena(nisam primetila da mom partneru mnogo smeta,moraces da mi verujes na rec,naravno ako hoces,da nasim odnosima bas nista ne fali,super su!)Dlakava_Strvina:ljilja br.0905967:Za los sex, potrazite drugi izgovor, kondom to sigurno nije.apotekarka:Najzdravije + najsigurnije = najbolji sex
Da postoji - za los sex je kriva losa riba. Muski se pale na dobre ribe. Ali prestani da navodish vodu na svoju vodenicu, jednostavno da si mushko, znala bi kako je glup osecaj sa gumicom, nekako tup i nedefinisan i ne znam samo koliko jos da se propinjem. Orgazam postizem u tim momentima jedino ako sam stvarno nalozen... Bez veze kazem jos jednom. Ali, nije to nista! Prvi kondomi su pravljeni (jos u starom Rimu i malo pre toga) od ovcijeg tankog creva :? . Da ne pominjem Kineze koji su stavljali kamencice ispod kozice da bi im bio dzombaviji da bi zenska uzivala :shock: ... Los seks kazes... mmm...![]()
Dlakava_Strvina:Ama nisam zensko ljiiiljoooo
ja sam ONO drugo![]()
ljilja br.0905967:Dlakava_Strvina:Ama nisam zensko ljiiiljoooo
ja sam ONO drugo![]()
Stvarnooooo!!!!!!!!!!!!!!
Ma sta kazes?
Bas i nema sta da se vidi,al ajde da nesmaramo ostatak foruma prekidam diskusiju sa tobom.Dlakava_Strvina:ljilja br.0905967:Dlakava_Strvina:Ama nisam zensko ljiiiljoooo
ja sam ONO drugo![]()
Stvarnooooo!!!!!!!!!!!!!!
Ma sta kazes?
Ahaaa, evo vidi...![]()
E to mi lici na onu igru streptokokeetotako:Inspirisana posetom internet prezentacije najveceg proizvodjaca ovog proizvoda (kondoma) pojavili su mi se neki znakovi pitanja.
NEW CATCH SPERM GAME![]()
![]()
Da li je sex sa kondomom zaista sex?
Sta vama predstavlja koNdom... tj. kako ga dozivljavate?