SEX-ualna statistika

Naučno zaključivanje

Neke statistički utvrđene činjenice:

- 10% žena su imale seksualni odnos samo jedan sat posle početka prvog sastanka sa nekim muškarcem

- 20% žena je vodilo ljubav na neobičnim mestima

- 36% žena se izražava u prilog nudizma

- 45% žena privlače muškarci sa crnom kosom i plavim očima

- 46% žena je pokušalo analni seks

- 70% žena najviše voli da vodi ljubav ujutru

- 80% muškaraca nije imalo homoseksualne kontakte

- 90% žena bi volelo da vodi ljubav u šumi

- 99% žena nije nikada vodilo ljubav u kancelariji

Zaključak:

Statistički posmatrano, imate više šanse za analni seks ujutru, sa nepoznatom ženom i u šumi nego da vodite ljubav sa koleginicom posle radnog vremena u kancelariji.

Pouka

Ne ostajte do kasno u kancelariji, od toga nema nikakve koristi.

za ovo 10% pa 20% i 46% mnoge zene mogu meni da se zahvale
da gi nisam bio ja bili bi ovi procenti manji :hej:

a nije bilo oblachica iznad glave nekog staziste sa mislima
"sto neshto nisam krpelj"

ne znam draga, posramljeno sam zabila glavu medju ruke, lezeci onako na stolu...ima li sta smesnije od nekog obucenog gore, a dole smaknutih pantalona, dok ti 5-oro ljudi lupom pregleda jedan tako intimni deo tela.....plus, na doktore padam jako....bila sam mlada, sad bih se drugacije ponasala, gledala bih ih izazovno preko ramena, pa crne providne gacice na pregledu, i takoc......

ne znam draga, posramljeno sam zabila glavu medju ruke, lezeci onako na stolu...ima li sta smesnije od nekog obucenog gore, a dole smaknutih pantalona, dok ti 5-oro ljudi lupom pregleda jedan tako intimni deo tela.....plus, na doktore padam jako....bila sam mlada, sad bih se drugacije ponasala, gledala bih ih izazovno preko ramena, pa crne providne gacice na pregledu, i takoc......

e s proleca na neku klupu
al spremna
mozda se zapati neki
mora covek da izivi svoje fantazije
vidis mene sve se verem po nekim gudurama
posto nisam ostvarila seks u sumi
sad nabacim opremu
pa nebu pod oblake

Back