sex u vreme pms???

Lexa:
Mene prosto zaprepasti koliko mladi muškarci, generalno, nemaju pojma o ženskom telu. Znaju gde je rupa, uglavnom, i to nagađaju, ali to je, otprilike, sve... :(
:lol: :lol: e davno se ne nasmejah ovako slatko, sve sa praksom dolazi :lol: .Znači ako bi počeli u zabavištu da uče o tome :roll: , e onda mislim da bi na vreme bili spremni :wink:

nema sanse da zena ostane u drugom stanju u toku menstruacije!lljudi ako ste ikad "dphvatili" biologiju znali biste to
tada se koza unutar materice obnavlja i zato izaziva krvarenje sto znaci da spermatozoidi ne mogu da prodju!nije doslo do oplodjenja jajne celije i tijelo mora da je izbaci iz orgarnizma kako bi doslo do stvaranja nove iduceg mjeseca

mAnita:
nema sanse da zena ostane u drugom stanju u toku menstruacije!lljudi ako ste ikad "dphvatili" biologiju znali biste to
tada se koza unutar materice obnavlja i zato izaziva krvarenje sto znaci da spermatozoidi ne mogu da prodju!nije doslo do oplodjenja jajne celije i tijelo mora da je izbaci iz orgarnizma kako bi doslo do stvaranja nove iduceg mjeseca
Lol a sta ako kad spermatozoidi udju u unutra bas tad prestane mensturacija???Onda nema sta da ih izbaci napolje...A i krvarenje postane slabo na kraju menstruacije pa ne moze da spere sve spermatozoide...

mAnita:

Bilo je sluicajeva.....

mAnita:

Bwe,u materici se ne ljusti niti obnavlja koza, koja je iskljucivo spoljasnji pokrivac tela,vec endometrijum koji je oblaze.A to je vec sundjerasto tkivo.Gde nadje tu biologiju,co'ece...

IVERSON:
sa mojom devojkom sam vec nekoliko puta imao sex dok su njoj bili "oni" dani i sve je bilo ok osim tog krvarenja. da li njoj to moze kasnije da pravi probleme, da utice na plodnost i te gluposti.....? inace i ja i ona imamo 19 god.
Meni je pravilo probleme.Ja sam malo osetljivija i posle toga obicno sam imala nekih problema u vidu infekcija.Ali ako ona misli da je u redu,i ako ste to radili i bilo je u redu onda GO ON... ;)

Back