Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 235.459
Da li ste unapred zakazali sex s nekim?dakle konkretno se dogovarate za sutra ili neki dan,moze to biti po prvi put ili sa nekim s kim ste u vezi,kako to zvuci m?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste unapred zakazali sex s nekim?dakle konkretno se dogovarate za sutra ili neki dan,moze to biti po prvi put ili sa nekim s kim ste u vezi,kako to zvuci m?
Nije to zubar pa da zakazujes, vec dogovor jbt ...evo jedan moj slucaj tipa bicu u tom gradu tu i tu i ta devjka ce biti tu i jel hocemo , hocemo i eto
![]()
Ovde kod nas se zna. Dan za sex je sreda i subota,. Svako sexanje drugim danima je van pameti...i nema tu reci i recenice, ako izadjes tim danima znas ta je u najavi
![]()
znaci o tome nije bilo reci?to me zanimaOvde kod nas se zna. Dan za sex je sreda i subota,. Svako sexanje drugim danima je van pameti...i nema tu reci i recenice, ako izadjes tim danima znas ta je u najavi
![]()
znaci o tome nije bilo reci?to me zanima
Pa jeste...odma znas Koji je cilj izlaska ..i ti i onaExtra tu kod vas![]()
Pa jeste...odma znas Koji je cilj izlaska ..i ti i ona![]()
Docicu
U Subotu
Uhhhh...zaboravila sam da dodam....postoje jos neki uslovi Koji se treba ispuniti
LN...![]()
zanimaju me konkretno reci,bez uvijanja,dakle sutra cemo to i to,tako i tako,pre i posle, za vreme cemo raditi sta?
kada sam u vezi sex ocekujem stalno
msm i da se ne desi bitno je da sam pored tog nekog makar ono, samo da je prisutan
ali i jesam ocekivala kada sam bila u kombinaciji i vidjala se sa tim nekim, msm nisam zakazivala u toliko i toliko tu i tu to je bzvz
kad nema spontanosti ... smorim se
cak i kada znas da ste tu samo zbog segza
- - - - - - - - - -
imala sam to sa jednim likom, bas tu i tu to i to, prepiska
ali se nikad nismo segzali
a trebalo je
ja sam odustala nem pojma sto smorilo me to dogovaranje
A ko nije? Bilo bzvz...Da li ste unapred zakazali sex s nekim?dakle konkretno se dogovarate za sutra ili neki dan,moze to biti po prvi put ili sa nekim s kim ste u vezi,kako to zvuci m?
Ovde kod nas se zna. Dan za sex je sreda i subota,. Svako sexanje drugim danima je van pameti...i nema tu reci i recenice, ako izadjes tim danima znas ta je u najavi
![]()
Predlažem da se i kod nas ovako nešto uvede... meni odgovara petak...
a sto bzvz,vidis da niko ne prica da je taboo,evo bas primer pricamo da treba da dobije i da mozemo unutra da je to najlepseA ko nije? Bilo bzvz...
Predlažem da se i kod nas ovako nešto uvede... meni odgovara petak...