Sex u najavi II

Pun mi ..... u poslu zakazivanja sastanaka,termina,rokova,valuta plaćanja...jbm ti život ako i sex treba na to da mi se svede :(

Kada pozoveš neku kombinaciju "da se vidimo večeras" to mu valjda dođe dovoljno jasno...ali konkretno da zakazujem sex "za subotu" :thumbdown:

Da li ste unapred zakazali sex s nekim?dakle konkretno se dogovarate za sutra ili neki dan,moze to biti po prvi put ili sa nekim s kim ste u vezi,kako to zvuci m?

kada sam u vezi sex ocekujem stalno :lol:
msm i da se ne desi bitno je da sam pored tog nekog makar ono, samo da je prisutan
ali i jesam ocekivala kada sam bila u kombinaciji i vidjala se sa tim nekim, msm nisam zakazivala u toliko i toliko tu i tu to je bzvz
kad nema spontanosti ... smorim se
cak i kada znas da ste tu samo zbog segza

- - - - - - - - - -

zanimaju me konkretno reci,bez uvijanja,dakle sutra cemo to i to,tako i tako,pre i posle, za vreme cemo raditi sta?

imala sam to sa jednim likom, bas tu i tu to i to, prepiska
ali se nikad nismo segzali
a trebalo je
ja sam odustala nem pojma sto smorilo me to dogovaranje

kada sam u vezi sex ocekujem stalno :lol:
msm i da se ne desi bitno je da sam pored tog nekog makar ono, samo da je prisutan
ali i jesam ocekivala kada sam bila u kombinaciji i vidjala se sa tim nekim, msm nisam zakazivala u toliko i toliko tu i tu to je bzvz
kad nema spontanosti ... smorim se
cak i kada znas da ste tu samo zbog segza

- - - - - - - - - -

imala sam to sa jednim likom, bas tu i tu to i to, prepiska
ali se nikad nismo segzali
a trebalo je
ja sam odustala nem pojma sto smorilo me to dogovaranje

jel ovo znači da je s tobom 24/7 ? :sad2:

Da li ste unapred zakazali sex s nekim?dakle konkretno se dogovarate za sutra ili neki dan,moze to biti po prvi put ili sa nekim s kim ste u vezi,kako to zvuci m?
A ko nije? Bilo bzvz... :roll:
Ovde kod nas se zna. Dan za sex je sreda i subota,. Svako sexanje drugim danima je van pameti;)...i nema tu reci i recenice, ako izadjes tim danima znas ta je u najavi :lol:

Predlažem da se i kod nas ovako nešto uvede... meni odgovara petak...

Brvq36pCQAMFT1i.jpg

mhmm

Back