Sex u braku!

Van braka ima vise seksa nego u braku.

U braku se vec nakon kraceg vremena pretvori u rutinu pa i dosadu...

Zato sto ljudska bica nisu monogamna bica kao recimo golubovi ili labudovi.

Brak je ljudima NAMETNUT od klasnog drustva da bi ih oni koji vladaju imali pod kontrolom.

Covek je deo chopora i ta njegova narav ili priroda zivotinje kad tada zasija u punom sjaju.....To ni obrazovanje ni kultura ne mogu puno da pomognu.

Covek kada menja partnera ne trazi BOLJE, vec DRUGACIJE...

Ceo zivot je istrazivanje i sticanje novih iskustava u svemu.....

Nisam u braku, ali kazu ljudi da ucestanost i kvalitet seksa opada, e sad pitanje je zasto?
Mozda se ljudi zasite jedno drugog, probas jednom, ovaj umoran, ovog bole ledja, ujutro gledaju da jedu samo i odu na posao, uvece da budu sa decom, postanu vise kao cimeri.

Nisam u braku, ali kazu ljudi da ucestanost i kvalitet seksa opada, e sad pitanje je zasto?
Mozda se ljudi zasite jedno drugog, probas jednom, ovaj umoran, ovog bole ledja, ujutro gledaju da jedu samo i odu na posao, uvece da budu sa decom, postanu vise kao cimeri.

Pa ispiju casu do dna....

Sve se unapred ZNA...

I onda je uzbudjenju kraj....

Zakonitost spojenih sudova....
Kad u braku opada u švaleraju se diže.

Dobar bio taj Arhimed, poštenja mi .....

Van braka ima vise seksa nego u braku.

U braku se vec nakon kraceg vremena pretvori u rutinu pa i dosadu...

Zato sto ljudska bica nisu monogamna bica kao recimo golubovi ili labudovi.

Brak je ljudima NAMETNUT od klasnog drustva da bi ih oni koji vladaju imali pod kontrolom.

Covek je deo chopora i ta njegova narav ili priroda zivotinje kad tada zasija u punom sjaju.....To ni obrazovanje ni kultura ne mogu puno da pomognu.

Covek kada menja partnera ne trazi BOLJE, vec DRUGACIJE...

Ceo zivot je istrazivanje i sticanje novih iskustava u svemu.....

Posle koliko vremena je tako? :)

Strasno.... U braku sam, ako mi se to ikad desi, roknucu se :)

Strasno.... U braku sam, ako mi se to ikad desi, roknucu se :)

Pa da znas, ali dokle god se ima inspiracije :per: i volje nema problema.
Nisam bio u braku pa ne znam sta se to desi ljudima, da li probaju sve, ili im se svede seks na rutinu, ili kada su svakog dana zajedno, zajedno jedu, piju, peru ves, sta vec, da li pocnu da gledaju kao da su clanovi porodice, pa se strast ugasi.
Zaista ne znam.

Opet, znam za parove koji su ko zna koliko vec godina u braku i seksaju se na dnevnoj bazi, i ne znam da li neko tu trazi nesto sa strane.
Mozda i mnogo za neciji ukus, vise puta dnevno, svakog dana, ali bolje i to nego da su mrtvi 'ladni.

Back