gogligogol
Zainteresovan član
- Poruka
- 316
Ako ste u braku i zena vam ne da, da li onda namerno navaljujete samo da bi je nervirao taj sex?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako ste u braku i zena vam ne da, da li onda namerno navaljujete samo da bi je nervirao taj sex?
Obakle mit da zena u braku ne da?Ako ste u braku i zena vam ne da, da li onda namerno navaljujete samo da bi je nervirao taj sex?
Nisam u braku, ali uglvnom sam ja ta koja pita za sex... još se nije desilo da sam mu rekla da neću....
Pa ti si pitao...![]()
pitam se dal ce mu pasti reputacija, mislim lepo je on meni reko da sam je predobar, sto je tacno reko, al se pitam dal sad opada reputacija ako i pita covek?
Ništa ja nisam shvatila šta si ti hteo da pitaš...![]()
A kod koga on ima dobru reputaciju? Govorimo o ženama, ne o tinejdžerkama kojima još do kraja nisu izrasle sise....ok, nije bilo na ovoj temi.
on je meni reko da treba gaziti zene tako ce te vise voleti i postovati a ne kad si dobar...tako da sam shvatio da je mozda u pravu, posti je on cista supritnost i ima dobru reputaciju.
sad se ja pitam ako takav privi pita dal se gubi reputacija?
A kod koga on ima dobru reputaciju? Govorimo o ženama, ne o tinejdžerkama kojima još do kraja nisu izrasle sise....
A ne znam da li opada... on je hteo meni da ukaže da sam ja jadna i da niko neće mene da pita za sex, ja rekoh da je on pitao.... to bi trebalo da mu uruši reputaciju u nekom slučaju pošto mene ovako jadnu pitao za snošku.... tako neka filozofija, nemam pojma... nije kao da se razumem u to... ova demokratija i shvatanje njenih postulata mi ne idu baš najbolje...![]()
snimim kako ne da i onda odo po komsiluku a imam dokaz da ne ispunjava bracne duznostiAko ste u braku i zena vam ne da, da li onda namerno navaljujete samo da bi je nervirao taj sex?
chuj pa kupio te hrani te i platja rachune da bi ti imla vremena za net zar nije fer da mu dajesh kad god on hotje?
ove koje rade i imaju stalni poso + urednu platu nisu obavezne da mu davaju kad on hotje one to mogu kako one hotje
chuj pa kupio te hrani te i platja rachune da bi ti imla vremena za net zar nije fer da mu dajesh kad god on hotje?
ove koje rade i imaju stalni poso + urednu platu nisu obavezne da mu davaju kad on hotje one to mogu kako one hotje