DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
da, verovatno bi se i ja naježio trenutno...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da, verovatno bi se i ja naježio trenutno...
Nekada mi je najbolji seks bio na zadnjem sedistu "fice"..
Od tog vremena sam promenuo bar 30 automobila, ali "ficu" i njegovo zadnje sediste nikada necu zaboraviti....
Pa cak ni mnogo veci automobili, ni luksuzne hotelske sibe, nisu mogle da se uporede sa zadovoljsvom koje je pruzao ovaj mali, neugledni auto...
Sta mislite o seksu u automobilu?
Plasite li se da ce vas neki manijak iznenaditi i uplasiti?
Nisam to nikada praktikovao...lakse je u kuci...il u kamionu je li
Jesam pricao kako sam slucajno blokirao jedan zaljubljeni par u noci u kukuruzu
![]()
Kod auta mi se uvek dopadalo to da kada damu odvices na zadnje sediste - vise nema nazad!
Samo joj preostje da se opusti i uziva....
Ni jedna mi se nikada nije izvukla sa zadnjeg sedita a da joj se nista nije dogodilo....![]()
a one sve kao naivne, pa kad pristanu da odu na zadnje sedište misle da ćeš da im recituješ poeziju..
znači ako ne planiram da se kresnem sa likom, nemam šta da tražim na zadnjem sedištu..
Drugacije je to u praksi, nego kad pricamo sada.....![]()
možda je u tvoje vreme bilo drugačije, ja ti kažem kako je sada..![]()
ja ne znam na kakve si to žene ti nailazio.. ali meni je potpuno neshvatljivo da žena pristane da ode na zadnje sediše ako i sama ne želi sex..![]()
Ej, polako, kad me nekad voze na posao uvek sedim na zadnjem sedistu a sex mi ne pada na pamet, da ne objasnjavam sad zasto![]()
U tvoje vreme si uvek znala kada hoces sex, a kada se nadas sexu?
Nikad ti nije trebalo vadjenje da si popila malo vise?
Ja stvarno ne razumem zasto onda branite zene od 20 godina,
kada ste vi bile zmajevi u 15.
ako si sam na zadnjem sedištu, onda nije problem.. ali ako nisi, onda se bolje pazi..
wtf?
prvo.. ako želim sex, onda se valjda i nadam sexu.. ne kapiram kako to isključuje jedno drugo..
drugo, to vađenje na alkohol je čisto proseravanje.. ako sa nekim neću trezna da se kresnem, neću sigurno ni pijana..
treće, kakve sve ovo ima veze sa onim što sam ja rekla?
Pises sa pozicije zene koja nema dilema sta hoce, kao da si uvek sve znala
i radila kako si htela. Kao da nikad nisi folirala da neces i kada hoces ili
da si uvek znala sta hoces. Cak i da je sve tako, ne razumes da nisu sve zene iste
ili foliras da ne znas da nisu iste.
Meni je auto, sto neko rece, incidentna situacija, ako pada kisa ili nema hotela blizu,
nikad plan cak ni kada sam bio klinac, tako da nemam ta blajbijeva iskustva, ali se ne
foliram da ne razumem da ima i takvih..
Razmisljas MUSKOM PSIHOLOGIJOM !![]()