Sex u automobilu

da, verovatno bi se i ja naježio trenutno...

Ja sam tako jednom, u kasno popodne, parkirao auto u jednu leniju, a okolo sa obe strane kukuruzi zreli za berbu...

I Kada smo dama i ja bili na pola posla - dignem pogled, a oko auta se skupili beraci kukuruza, pritisnuli nos na staklo i gledaju..

Kad tada nisam ostao imotentan....:sad2:

Nekada mi je najbolji seks bio na zadnjem sedistu "fice"..

Od tog vremena sam promenuo bar 30 automobila, ali "ficu" i njegovo zadnje sediste nikada necu zaboraviti....

Pa cak ni mnogo veci automobili, ni luksuzne hotelske sibe, nisu mogle da se uporede sa zadovoljsvom koje je pruzao ovaj mali, neugledni auto...

Sta mislite o seksu u automobilu?

Plasite li se da ce vas neki manijak iznenaditi i uplasiti?

Ne da mi se.

Mozda jeste kao ono uzbudljivije i to al sta ga znam....nekad nije bilo ni tih kamera i toga,da me danas neko jos usnimi il nesto pa da me posle zaebavaju sta ce mi to...necu da mislim :D u kuci je u kuci :D a i kad privedem kraju lakse mi se obuci a i mogu odma gledati tv :D

Kod auta mi se uvek dopadalo to da kada damu odvices na zadnje sediste - vise nema nazad! :per:

Samo joj preostje da se opusti i uziva....

Ni jedna mi se nikada nije izvukla sa zadnjeg sedita a da joj se nista nije dogodilo....:rumenko:

Kod auta mi se uvek dopadalo to da kada damu odvices na zadnje sediste - vise nema nazad! :per:

Samo joj preostje da se opusti i uziva....

Ni jedna mi se nikada nije izvukla sa zadnjeg sedita a da joj se nista nije dogodilo....:rumenko:

a one sve kao naivne, pa kad pristanu da odu na zadnje sedište misle da ćeš da im recituješ poeziju..
znači ako ne planiram da se kresnem sa likom, nemam šta da tražim na zadnjem sedištu..

ja ne znam na kakve si to žene ti nailazio.. ali meni je potpuno neshvatljivo da žena pristane da ode na zadnje sediše ako i sama ne želi sex.. :dontunderstand:

U tvoje vreme si uvek znala kada hoces sex, a kada se nadas sexu?
Nikad ti nije trebalo vadjenje da si popila malo vise?
Ja stvarno ne razumem zasto onda branite zene od 20 godina,
kada ste vi bile zmajevi u 15.

Ej, polako, kad me nekad voze na posao uvek sedim na zadnjem sedistu a sex mi ne pada na pamet, da ne objasnjavam sad zasto:sad2:

ako si sam na zadnjem sedištu, onda nije problem.. ali ako nisi, onda se bolje pazi.. :mrgreen:

U tvoje vreme si uvek znala kada hoces sex, a kada se nadas sexu?
Nikad ti nije trebalo vadjenje da si popila malo vise?
Ja stvarno ne razumem zasto onda branite zene od 20 godina,
kada ste vi bile zmajevi u 15.

wtf? :dontunderstand:
prvo.. ako želim sex, onda se valjda i nadam sexu.. ne kapiram kako to isključuje jedno drugo..
drugo, to vađenje na alkohol je čisto proseravanje.. ako sa nekim neću trezna da se kresnem, neću sigurno ni pijana..
treće, kakve sve ovo ima veze sa onim što sam ja rekla?

Pises sa pozicije zene koja nema dilema sta hoce, kao da si uvek sve znala
i radila kako si htela. Kao da nikad nisi folirala da neces i kada hoces ili
da si uvek znala sta hoces. Cak i da je sve tako, ne razumes da nisu sve zene iste
ili foliras da ne znas da nisu iste. :)
Meni je auto, sto neko rece, incidentna situacija, ako pada kisa ili nema hotela blizu,
nikad plan cak ni kada sam bio klinac, tako da nemam ta blajbijeva iskustva, ali se ne
foliram da ne razumem da ima i takvih..

ako si sam na zadnjem sedištu, onda nije problem.. ali ako nisi, onda se bolje pazi.. :mrgreen:

wtf? :dontunderstand:
prvo.. ako želim sex, onda se valjda i nadam sexu.. ne kapiram kako to isključuje jedno drugo..
drugo, to vađenje na alkohol je čisto proseravanje.. ako sa nekim neću trezna da se kresnem, neću sigurno ni pijana..
treće, kakve sve ovo ima veze sa onim što sam ja rekla?

Razmisljas MUSKOM PSIHOLOGIJOM !;)

Pises sa pozicije zene koja nema dilema sta hoce, kao da si uvek sve znala
i radila kako si htela. Kao da nikad nisi folirala da neces i kada hoces ili
da si uvek znala sta hoces. Cak i da je sve tako, ne razumes da nisu sve zene iste
ili foliras da ne znas da nisu iste. :)
Meni je auto, sto neko rece, incidentna situacija, ako pada kisa ili nema hotela blizu,
nikad plan cak ni kada sam bio klinac, tako da nemam ta blajbijeva iskustva, ali se ne
foliram da ne razumem da ima i takvih..

vidi ovako.. ako žena kaže da neće sex, a na kraju pristane, to znači samo jedno: ona je od samog starta htela sex, nego se folirala da bi kao ispala fina..
pa jbbt, ako neću da se kresnem sa nekim, neću valjda da pristanem samo zato što je navaljivao?? ja stvarno ne znam sa kakvim ste vi to ženama imali posla.. :neutral:

- - - - - - - - - -

Razmisljas MUSKOM PSIHOLOGIJOM !;)

ja razmišljam racionalno i iskazujem svoje mišljenje bez uvijanja i foliranja..

Ko god misli da ima seks u automobilu svakako bi pri izboru trebao da ima u vidu ovaj:

c5-sve-mane-800x420.jpg

Kad se obore zadnja sedista dobija se ravan prostor preko 2 metra duzine. Kao pravi francuski krevet. Velika unutrasnja visina je kao porucena za razne varijante, a hidropneumatsko ogibljenje omogucava da se auto dosta podigne od tla, sto je dosta zgodno kad sidjete s puta. Ne treba zaboraviti ni socijalnu komponentu - prave se od 2001. tako da se mogu naci za sitne novce. ;)
Uzivajte. :D

Poslednja izmena:

Back