sex toys

takodje.
oduvek..
secam kad smo se selili, jednom..a iz fioke ispade vibrator..o uzasa, selile nas muzeve kolege
te zaebancije, kao jbt jel dotle doslo..:lol:
a mi bili mladi ludi skloni svakojakim vragolijama:mrgreen:

...eh, dobro je prošlo... da se kojim slučajem pri padu uključio mogao je neki kolega da nastrada...:roll:

Vibratori, kuglice, lisice, uniforme.... Imate li nešto slično 'ispod jastuka'? :rumenko:
Koristite li sami, ili sa partnerima? Ako nemate,imate li želju nešto da isprobate, mislite li da može da pomogne vašem zajedničkom, ili samo vašem sexualnom životu?
http://www.climax.co.yu/
Pregledajte malo da li biste nešto možda i naručile; da li bi vam se muževi iznenadili, obradovali?

Evo ga moj izbor :mrgreen:
http://www.climax.co.yu/proizvodi/vibratori/velike/50090.htm

Koristim samo alat pracoveka, znaci ove dve spretne ruke, sve postizem s ovih deset prstiju, zuljevitim dlanovima, nikakve dodatne spravice. :rumenka:
Sto se tice zajednickog seksualnog zivota objasnjenje bi bilo suvise komplikovano. :rumenka: :lol: Recimo da se tu sluzim pomagalima, ali zaostajem u tehnicko-tehnoloskom smislu, ili cu se unapredjivati na tom polju ili cu morati da tucam, onako klasicno. :rumenka: :lol:

Koristim samo alat pracoveka, znaci ove dve spretne ruke, sve postizem s ovih deset prstiju, zuljevitim dlanovima, nikakve dodatne spravice. :rumenka:
Sto se tice zajednickog seksualnog zivota objasnjenje bi bilo suvise komplikovano. :rumenka: :lol: Recimo da se tu sluzim pomagalima, ali zaostajem u tehnicko-tehnoloskom smislu, ili cu se unapredjivati na tom polju ili cu morati da tucam, onako klasicno. :rumenka: :lol:

...dačoni breeeeee...:lol:

...štapić od sladoleda i pertla su još uvek u modi...:lol:

Ma nije problem u tome buraz, hvala bogu, da kucnem u drvo, jos nema potrebe za imobilizacijom u te svrhe, nego sam mislio na neka poboljsanja u audio-vizuelnom smislu, na neku novu tehnicku opremu, to bi mi trebalo. :rumenka: :lol:

...ijaooo... pa lasere i rejv sam totalno smetnuo sa uma... to pod obavezno... viuuuuuuu...
locomotive.gif

:dash: Ama neka kamerica bi mi dobrodosla, da se ponovim time, da budem kao brat Ejndz, da mogu s time da se reklamiram i da hotujem u vise dimenzija. :rumenka:

Perverzije uzrokuje mentalni poremecaj.

- - - - - - - - - -

Pregledajte malo da li biste nešto možda i naručile; da li bi vam se muževi iznenadili, obradovali?

Mentalno zdrave persone imaju prirodne seksualne odnose sa drugom osobom, sposobne su da uzivaju u seksualnom kontaktu. Mentalno poremene kompenzuju partnere plastikom i metalom.

Ne znam, pred moralnom dilemom se nalazim, na raskrscu, da li uneti novine u odnos sa rodjenom zenom ili uspostaviti odnose sa novim, tudjim zenama... ovo prvo manje predatorski, manje mesozderski deluje. :rumenka:

:lol:

Ako pobegne mora se vratiti kuci kad tad, bar da uzme garderobu ako nista drugo. Dok se ne vrati, zena od toga sto je tvoja zapalila sa njenim bude kod tebe. Tvoja nece moci da izdrzi a da se ne vrati odmah jer znas i sam kakve su zene kada saznaju da im druga zena ceprka po sudoperi.

Nevolja je sto ova moja ne prilazi sudoperi, uglavnom sam ja zaduzen za te poslove, a mislim da bih zadrzao tu tudju, jer verovatno bi kuvala bolje od moje. Ne znam, najbolje da nadjem svalerku, onako klasicnu, da zena ne sazna, pa dok traje. Nisam ni ja za kupovinu tih igracaka, eventualno neki bichevi i one daske za klepanje, nesto mi govori da bi zena sa odusevljenjem to isprobala na meni. :rumenka:

:D

Svaka bi zena to isprobala na tebi. Ako imas gredu u stanu neka uhvati rukama konopac a konopac za gredu, ona sedi na tebi, ti lezis. Konopcem neka se okrece kruzno.

Ma ne bi mi prijala ta masaza, to nesto poput orijentalne, ima mene, ono masivan sam, jedino neko energicno klepanje bi me rastreslo. Bolje da joj ne dajem takve ideje, posle bi me batinala ne samo dok uzivamo nego i ovako, u svakodnevnim situacijama. :rumenka:

Back