Cvetna
Poznat
- Poruka
- 9.335
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
takodje.
oduvek..
secam kad smo se selili, jednom..a iz fioke ispade vibrator..o uzasa, selile nas muzeve kolege
te zaebancije, kao jbt jel dotle doslo..
a mi bili mladi ludi skloni svakojakim vragolijama![]()
Vibratori, kuglice, lisice, uniforme.... Imate li nešto slično 'ispod jastuka'?
Koristite li sami, ili sa partnerima? Ako nemate,imate li želju nešto da isprobate, mislite li da može da pomogne vašem zajedničkom, ili samo vašem sexualnom životu?
http://www.climax.co.yu/
Pregledajte malo da li biste nešto možda i naručile; da li bi vam se muževi iznenadili, obradovali?
Evo ga moj izbor
http://www.climax.co.yu/proizvodi/vibratori/velike/50090.htm
Koristim samo alat pracoveka, znaci ove dve spretne ruke, sve postizem s ovih deset prstiju, zuljevitim dlanovima, nikakve dodatne spravice.![]()
Sto se tice zajednickog seksualnog zivota objasnjenje bi bilo suvise komplikovano.![]()
Recimo da se tu sluzim pomagalima, ali zaostajem u tehnicko-tehnoloskom smislu, ili cu se unapredjivati na tom polju ili cu morati da tucam, onako klasicno.
![]()
![]()
...dačoni breeeeee...
...štapić od sladoleda i pertla su još uvek u modi...![]()
Ma nije problem u tome buraz, hvala bogu, da kucnem u drvo, jos nema potrebe za imobilizacijom u te svrhe, nego sam mislio na neka poboljsanja u audio-vizuelnom smislu, na neku novu tehnicku opremu, to bi mi trebalo.![]()
![]()
Ama neka kamerica bi mi dobrodosla, da se ponovim time, da budem kao brat Ejndz, da mogu s time da se reklamiram i da hotujem u vise dimenzija.
![]()
Pregledajte malo da li biste nešto možda i naručile; da li bi vam se muževi iznenadili, obradovali?
Mesožderi perverznjaciPerverzije uzrokuje mentalni poremecaj.
- - - - - - - - - -
Mentalno zdrave persone imaju prirodne seksualne odnose sa drugom osobom, sposobne su da uzivaju u seksualnom kontaktu. Mentalno poremene kompenzuju partnere plastikom i metalom.