Sex & the city

• Začetnik teme Začetnik teme vick
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko ja znam... kraj je kad je u Parizu oshamari Petrovski pa se ona sretne tamo sa Zverkom..
a ako je to juche bilo, to je to..
a danas videh na foxu making of...tako da... bice da je the end

Koliko ja znam... kraj je kad je u Parizu oshamari Petrovski pa se ona sretne tamo sa Zverkom..
a ako je to juche bilo, to je to..
a danas videh na foxu making of...tako da... bice da je the end

Da, da... Ja sam se bas zacudila da je kraj, nekako mi nije delovalo, izgledali mi kao da su prekinuli od jednom, mada kad bolje razmislim i nema nista posebno da se desi vise...:lol:

Da, da... Ja sam se bas zacudila da je kraj, nekako mi nije delovalo, izgledali mi kao da su prekinuli od jednom, mada kad bolje razmislim i nema nista posebno da se desi vise...:lol:

Ma jeste kraj, a danas već počeli iz početka da prikazuju. Baš su me razočarali i ovi sa fox-a i sve ostale televizije, toliko puta prikazuju seriju, pa mogla je i neka TV stanica da prikaže bar prvi film kad je već i drugi odavno u bioskopima :mrgreen:

314271_2140496603953_1592332166_32173842_7242582_n.jpg

Serija zanimljiva za starije osnovce i mladje srednjoskolce koji kriju od mame i tate da to gledaju,
jer moraju na spavanje kada pocne nocni program...

Ali kada bih birala lik bila bi to Miranda,
jedina zena koja je malo mudrija u toj prici...

Uskoro nova serija o Keri Bredšo

Na malim ekranima opet će se pojaviti Keri Bredšo, ali 20 godina mlađa. U novoj seriji Keri će biti srednjoškolka. Posle nagađanja da će knjiga “Kerini dnevnici” doživeti ekranizaciju, ta vest je potvrđena. U knjizi Kendis Bušnel opisan je životni period popularne novinarke pre nego što je stigla u Njujork, a seriju će raditi producenti popularne “Gossip Girl”.

Bušnelova je knjigu napisala 2010. a u njoj se pojavljuju Kerin dečko iz srednje škole Sebastijan Kid, najpopularnija devojka u školi Dona La Dona i Kerine mlađe sestre Misi i Dorit. Radnja se dešava 80-ih godina prošlog veka i opisuje kako je Keri stigla sa srednjeg zapada u Njujork.

U knjizi nema Kerinih prijateljica Šarlot i Mirande, ali se Samanta pojavljuje u ulozi Kerinog spasioca pošto ona stigne u veliki grad. Serija će se emitovati na televiziji CW koja prikazuje hit serije i rijalitije “90210″, “America’s next Top Model” i “Gossip Girl”.

Scenario za setiju će pisati Ejmi Haris koja stoji i iza “Seksa i grada”. Priča se da će u seriji glumiti sestra Meri Kejt i Ešli Olsen – Elizabet Olsen, nećaka Džulije Roberts – Ema, Selena Gomez- devojka Džastina Bibera i glavna zvezda “Gossip Girl”- Blejk Lajvli.

http://www.starmagazin.rs/uskoro-nova-serija-o-keri-bredso/

Keri je kucka...Samanta je najjaca zato sto je iskrena i zna sta hoce...

Keri je predstavlja onaj iracionalni deo zenske prirode koji ne zna sta hoce, stalno kuka da ne dobija to sto trazi, kad dobije ono sto trazi zakljuci da ni to nije kako hoce i opet nesto izvoljeva i hoce da menja.Cela serija je njeno premisljanje, oce kaki nece kaki.
Sarlot je kenjkava, previse emotivna sa dozom materijalizma, jednom recju udavaca.
Miranda i Samanta su skoz dobre, Miranda je racionalna a Samanta je iskrena i opicena. :ok:

a ***, jeste da se stalno ponavlja...secam se da sam prvi put gledala u osnovnoj...
anyway, dobra je serija, extremno interesantna, i mislim da je uvek aktuelna, i zato i moze da se ponavlja..
pa dobro i Bolji zivot je uvek aktuelan tema - porodica koja utire put u ovom drustvu...mada to ne gledam x))

najvise volEm, Keri i Mirandu. Keri mi je uvek pozitivna sto uvek jako gotivim, a Miranda ima 1001 pametnu..
Kad malo razmislim, iz nekog prethodnok komentara, tacno dodje da kad se spoje sva 4 karaktera dobije se
zenska osoba: neodlucnost (ponekad iracionalnost), inteligencija i racionalnost, iskrenost i strast, i naravno udaja i deca (cekanje onog
famoznog princa na belom konju, a onda dodje samo konj...), hehe...ispade tako. Tj.vidim sebe u svakoj od njih po malo, mada najmanje u Sarlot.

Back