Nista sladje ;-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bolje je zena. Ostaviti te nece, nisi sama za praznike, imas sa kim da putujes...a da ni ne pominjem finansijsku stabilnost.
Ma sta te briga, nisi samajeste al si ružna baba, a ova je zamamna lepotica koja može da se izvuče kad hoće![]()
Sto, neke teme su joj bas zanimljiveBezi mi ovu dinju svinju
Ja! Ja cu ici u raj. Nemam bre ni jednu fleku u dosijeuhahaha ma kakav raj. Ko jos ide tamo?
Ma gledala sam joj klipove preNije da ne se.re, ali ima dosta istine u ovom klipu.
Moze on da razvlaci mesecima i godinama, a to je stanje koje samo njemu odgovara, nikome vise.
Podeli to razmišljanje i iskustvo tanano sa mnom …Imam par stvari koje bih htela da podelim sa nekim ali narqvno da ne smem, zato se je barem malo lakse sto mogu da napisem negde.
I ja sam je malo slušala pod uticajem Cvetka onomad i kao OK, ali i nije baš OK. Stereotipi i klišei.
Ja sam pročitala u bibliji vezano za preljubu (ne pitaj zašto) u Solomonovim zapisima. Parafraziram, kad ljubiš tuđu ženu, to ne neće učiniti da odeš u pakao, to je pakao sam po sebi jer DONOSIŠ SREĆU U TUĐU KUĆU dok tvoja kuća ostaje prazna.Ne znam o cemu sve ona prica, ali sa ovim klipom se slazem.
Koliko njih samo glumata razbibrigu i kao da njima samo ruze cvetaju u zivotu. Zasto? Zato sto on zvocalo ima kod kuce, i ne treba mu jos jednoNjemu treba njeno rame za plakanje i istresanje svojih problema. I tako on zvocalu ode namiren. Ko sta tu dobija ko gubi?
![]()
Da.A i generalno kao da trenira ženske umove kako da se dodvore muškarcima. Klasična nameštaljka. Taj deo mi se nikako ne sviđa.
Kloni se pokvarenih ljudi. Od njih mozes samo nevolju navuci.Imam par stvari koje bih htela da podelim sa nekim ali narqvno da ne smem, zato se je barem malo lakse sto mogu da napisem negde.