Sex sa sijamskim blizancima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa gledala sam ja na historiju
ona žena sa 4 noge
u stvari ne sećan se dal je imala 4 noge ali dve vagine je imala svakako,
mislim, komplikovano
elem
ona je imala 2 vagine i 2 reproduktivna sistema
potpuno funkcionalna
i iz obe materice je rađala
kažu da je bilo posebno zanimljivo kada su i ona i muž i doktor mislili da je trudna sa jedne strane a bila je sa druge... problem je bio što je sa te druge baš baš retko opštila sa suprugom...
ej ovo nije za ljis nego za zdravlje =I

al ja na to ne mogu da gledam kao na jednu osobu...
a ti parka pričaš u jednini...

Zaboga, to i jeste jedna osoba sa dve vagine...mislim vagina nije osoba, jel.
E bila emisija o onim sijamskim blizancima najpoznatijim zato se i zovu sijamski jer su oni bili odatle...i oni su se ozzenili i imali su dve kuche i dve zzene pa su morali da dele zzivot, dva dana u jednoj kuchi, pa dva dana u drugoj...e sad problem je bio shto su bili jako razlichiti a ovaj jedan je voleo da pije i banchi i bio je loshe naravi a ovaj drugi fin, e sad, njegova zzena je morala da trpi i ovog drugog jel....
Ne znam kako su to radili, dal je ovaj drugi dobijao kesu na glavu ili je uchestvovao....
Uglavnom, ovaj shto je voleo da pije je prepio i umro a ovaj drugi bio zziv josh par sati i znao da che sad i on da umre iako je bio potpuno zdrav, jel, zato shto su imali samo jedan krvotok pa zato.

dobro, ženu...ili žene...čekaj bre...
a015.gif

ko je tu koga karo
:lol:

pa ja ne bih "vodila ljubav" sa 99.9% stanovništva
pa ne nazivam sve one koji bi sa njima bolesnim.
a ti poradi malo na toleranciji i tako tome.

Bolesna tema, to sam napisala.
A takve osobe su deformisane, ne vidim sta tu pokazuje da nijesam tolerantna.
Nijesam napisala da smatram da treba da ih poubijamo ili tako nesto:roll:, samo sam rekla da ja ne bih mogla to da uradim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back