sex sa dve devojke

recepcionerka:
ja to nekako zamisljam kao neko izivljavanje,a citala sam da su tvoja iskustva drugacija.
volela bih da probam kako je to kada si totalno u centru paznje,sve se vrti oko tebe,tu vrstu dominacije,ali kada pomislim na druge stvari koje morash da odradish,malo mi je sve to neprirodno...

Ovo covek kad cita nista drugo nego da pomisli da je jedina prava komb za tebe zmmm :D

eclipse:
recepcijo....ti si luda izgleda u sexu......isto ko i ja....ali cetvorka.......s-r-a-*-e!!!!

mislim meni....tebi ce verovatno biti "neverovatno".....

ili ce biti fazon da si bila da bi palila masu...aaaaaaa

ja veceras idem kao i skoro svako ako ne svako onda svako drugo na svoju ZMZ,omiljenu varijantu......

ne menjam je bre!

lepo je usavrshavati se u svemu shto radish,ali i promena je s vremena na vreme dobra,i na kraju,kada probash sve ,sagledash shta ti najvishe odgovara i tako terash ceo zivot! :D
shalim se ,super je zmz,i meni se dopada,ali moram i neshto drugo da odradim valjda! :roll:

recepcionerka:
lepo je usavrshavati se u svemu shto radish,ali i promena je s vremena na vreme dobra,i na kraju,kada probash sve ,sagledash shta ti najvishe odgovara i tako terash ceo zivot! :D
shalim se ,super je zmz,i meni se dopada,ali moram i neshto drugo da odradim valjda! :roll:

ma i dalje tvrdim da je mzm ili mzmz sra*e.......

steta sto te neznam odakle si inace.... :oops:

zato sto ne trpim muske uzdahe i stenjanje.....xexexe....

od svih nacina na koje sam jeb*o u zivotu (probao sam i ko slepi mis naopako na granu),najgori je bio mzm i mzmz.....

ipak dve devojke nista nemoza da zameni....sem tri,al do toga jos nisam stigao,al ocu i neka cu!

eclipse:
ipak dve devojke nista nemoza da zameni....sem tri,al do toga jos nisam stigao,al ocu i neka cu!
egocentric..
da, masa frigidnih devojaka koje ce da ti pospeshuju ego, a ne priredjuju neki sex, u stvari vrlo je losh, pa su ti spermici besni i onda i njih povremeno zabavish neobaveznim flertom koji ce ih na trenutak zavarati :)

eclipse:

od svih nacina na koje sam jeb*o u zivotu (probao sam i ko slepi mis naopako na granu),najgori je bio mzm i mzmz.....

Malo da teoretisem: resenje je da je dobro ye8ete i da je glasna - onda neces cuti musko stenjanje... :twisted:

Back