Sex na stolu

Sexygirl90

Početnik
Poruka
1
Cekam ga... uvek to radi voli da me pusti da cekam ovako napaljena... mrzim to kod njega...u tom trenutku se cuje zvono. Otvaram onako besna... ali cim ga vidm pojavljuje mi se osmeh na lici. Jedno njegovo jebozovno Pa cao mi jos vise ovlazi pickicu.

U hodniku ga ljubim svuda po telu. Nabijam ga na zid i skidam pantalone. Ljubim ga i dalje. Zelim jako sa ti pusim kurcinu mu govorim na uho. Utom mi on saginje glavu o nabija na njegov *****.

Volim da ga gledam dok mu pusim... kako uziva... kako stenje...

Kazem mu hocu da me ***** na stolu. Kaze mi necu da te ***** vec cu da odvalim od ***** tu tvoju malu pickicu. Pickica mi jos vise navlazi od same pomisli da me **** na stolu.

Zatim me naslanja na sto. Onako stojeci mi nabija *****...stenjem... govori mi sta je picikce uzelela si se mog *****... ne mogu ni da dodjem do daha da mu odgovorim...samo jedno mhmm...volis kad te *****... volim sve sto mi radis...

Okrece me na ledja. Pita me da li hocu da snimimo. Pa da posle zajedno gledamo snimak.

Uzima kameru i snima. Jednu ruku mi stavlja na pickicu dok mi nabija *****... cuje se nase dahtanje i skripa stola... tacno snima kako mi ***** ulazi i izlazi iz pickice dok me zestoko nabija.

Pocinjem da svrsavam. Sve glasnije i glasnije dahcem ne mogu da se pomerim. Celo telo mi se predalo njegovom *****.

:tick: Е то је јeбaч, кад се цица обезнани и укочи од оргазма, кад кобалира што би рек'о Ђоко Чварков. Само то је страшно за видети, многи неискусни би се уплашили и полетели да је спашавају, да јој дају воде и шећера, или бар мокру крпу да се расхлади.

Back