*Mihal*
Domaćin
- Poruka
- 4.181
flick47:Ovo zalazi u tesku filozofiju...mislim i ti si mudar...
Ne, tezim biti praktican...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
flick47:Ovo zalazi u tesku filozofiju...mislim i ti si mudar...
Borg_Queen:koji tok misli, i sa tim uzajamnim poverenjem ona kaze NE a on to shvati kao DA, ajd bre choveche
pravnicax:The man, samo mali dodatak na tvoje izlaganje: privlacna zena je uvek privlacna, neovisno o provokativnom oblacenju...obicno zene svesne svog izgleda nemaju potrebu da se na taj nacin namecu!
slazem se. zenathe_man!:Šta mislite o zakonu (čini mi se u Britaniji, ali nije bitno gde) u kom zakonodavci zabranjuju da se provokativno oblači i time seksualno uzbuđuje muškarca (da ne kažem zlostavlja), što je po meni sa jedne strane potpuno prihvatljiva, jer ako kuč.ka neće da nikome. šta se onda tako oblači da privlači naše poglede a posle sere kako je "uznemiravamo". Sa druge strane mislim da je to žešća glupost, jer pravoj ženi nikad ne smeta pogled muškarca, može samo da joj prija, i prava žena zna šta da radi kad je muškarac gleda - zna da je on zainteresovan za nju i zna da može da ga iskoristi za svoje ciljeve, da joj pomogne u nečemu. Dobro, džentlmen će uvek pomoći, ali neće dopustiti da to pređe u iskorišćavanje. I naći će načina da je zaheftaPogledi muškarca smetaju samo nekim plašljivim popišuljama koje ne znaju šta da rade kad ih muškarac pogleda, nego se useru i ne znaju šta će sa sobom nego sav taj strah prebacuju na muškarca, kao on je kriv za njenu nesigurnost. Znači devojke, šta se oblačite tako ako ne možete da podnese pogled muškarca. I obrnuto, oblačite se koliko god kratko i izazovno želite, samo nemojte posle da serete kako vas "uznemiravamo" pogledom! Bre!
praktican..mmmm....*Mihal*:Ne, tezim biti praktican...