pivosok
Buduća legenda
- Poruka
- 26.396
Da li ste probali i kako vam je bilo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ste probali i kako vam je bilo![]()
vis ja nisam na adi racuno
Jesam. Pa nije bas najudobnije, ali kada dodje zelja... Bilo je lepo dok je padala kisa, ona letnja, topla,...
Plaža nije za seks, veruj mi. Za kviki može da prođe naravno, pa ako ste fan kvikija... Uglavnom, plaža je za večernje izležavanje u ležaljci, sa gajbom piva na dohvat ruke.
Na moru stalno uveče odem na sat-dva da ležim u ležaljci i slušam talase i ne mislim ni na šta, samo uživam
Još nijednom nisam išla na letovanje u paru, samo sa porodicom ili društvom, a tamo se sa strancima ne upuštam ni u šta, proćaskamo malo i doviđenja. Realno, bojim se. Jedan jako lep Grk me zvao prošle godine na piće, a onda sam saznala da se za njega sumnja da trguje devojkama.
Tako da, ne hvala.
Juce sam imao, nista posebno![]()
Na moru stalno uveče odem na sat-dva da ležim u ležaljci i slušam talase i ne mislim ni na šta, samo uživam...
Još nijednom nisam išla na letovanje u paru, samo sa porodicom ili društvom, a tamo se sa strancima ne upuštam ni u šta, proćaskamo malo i doviđenja.
Realno, bojim se. Jedan jako lep Grk me zvao prošle godine na piće, a onda sam saznala da se za njega sumnja da trguje devojkama.
Tako da, ne hvala.
e nije bas bila guzva ali na ljuljaskama na par metara od ljudi cestoJel to pao sex na ex usred letnje podnevne guzve?![]()
JAo jesamocete vam ispricam svoj dozivlja
eo ovako
Suncam se na ostrvu, krenu trazim vino Da se zabava ne bi prekinula na plazi, indo shino Cadim svuda okolo, od miline sam se sav rasplino Od dima ne vidim kuda idem, pa sam se srusio i usino Pao sam peskir prsate ribe i nisam se izvino Odma raspalio po prici i narucio pivo Prvi predlog mi je bio da odemo u otvoreni kino Upicanih se to vece i Silvestre fino Gledali smo film od Dzonsona Dona Sutra me je zvala preko mobil-telefona Mislio sam da je Timbe, al to je bila ona Kaze pravi zur na svojoj jahti od 160 tona Ne razmisljajuci pazarim paket senzitiv kondoma Neku tekilu da ne idem praznih ruku i stoes rizlona
Na zurci je bilo gomilu ujdo morona I riba s'boljim guzama nego sto ima Ivona Sve pice shljaste od minica i prozirnih najlona 3,2,1 startujem na keca poput Dzeremi Rona Sve su bile smorene, tad se setim nje I vidim je na palubi s drugarice dve Otisle su svojim putem da nas same ostave Bila je u tankoj haljini bez brusa i postave Bacam neku spiku, sanker sprema bum tekilu Popio sam 6 i jos 5 na silu Al nikad nisam izjavljivo ljubav u tehnikoloru Pogotovo ne na jahti, okeanima i moru Pokrenuo me miris leta i talasa zvuk Prebih se ko bulja, usiko se ko smuk Neke erogene rime mi je bacila na uvo Nije mogla dva put da mi kaze jer sam odma cuo DJ vrti dobar haus, neki skacu s' pramca Neke ribe se lizu u dva pomocna camca Uhvatila me za ruku i krenusmo ka njenoj sobi Sve to bese predivno jer oplodnja je meni hobi Namazani uljem na njenom vodenom krevetu Jos je bilo rano za pozu 69-u Tako krenulo je lepo kako ide vec sve redom U pola seksa me prekinu zalutali torpedo!(BOOM!) Odleteli smo svi u vazduh, more, nebo Nisam isprsko, al sam ipak jebbo!![]()
Na skali od 1 do 10:
Uzbudjenje 10
Udobnost 1![]()
Moram se nadovezati na jedan komentar u vezi ovog gore posta:
"Udobnosti si postala svesna tek nakon orgazma,jer pre toga nema nekog značaja ! !"
Ovo je apsolutno tacno.... Kad bih ocekivala ili planirala sex na plazi, ma svaki kamencic bi mi smetao. A ovako se sjecam samo jake pozude i orgazma.