Sex na plazi

Nisam, ali bih volela.

Vodila sam ljubav u prirodi i bilo je prelepo.

Ipak, na moru bi to bilo nešto sasvim, sasvim posebno.

Računam na to da može i da ne bude baš sve tako sjajno i bajno (pesak, so, itd.), ali kad strast prožima srce i telo, moje čulo dodira ignoriše teren i nervni završeci osetljivi na dodir se poslušno premeštaju samo tamo gde me ljubi i miluje.

Plaža nije za seks, veruj mi. Za kviki može da prođe naravno, pa ako ste fan kvikija... Uglavnom, plaža je za večernje izležavanje u ležaljci, sa gajbom piva na dohvat ruke.

Na moru stalno uveče odem na sat-dva da ležim u ležaljci i slušam talase i ne mislim ni na šta, samo uživam... :)

Još nijednom nisam išla na letovanje u paru, samo sa porodicom ili društvom, a tamo se sa strancima ne upuštam ni u šta, proćaskamo malo i doviđenja.

Realno, bojim se. Jedan jako lep Grk me zvao prošle godine na piće, a onda sam saznala da se za njega sumnja da trguje devojkama.

Tako da, ne hvala.

1334888481104.jpg

Kako dođe od ovog

Na moru stalno uveče odem na sat-dva da ležim u ležaljci i slušam talase i ne mislim ni na šta, samo uživam

do ovog

Još nijednom nisam išla na letovanje u paru, samo sa porodicom ili društvom, a tamo se sa strancima ne upuštam ni u šta, proćaskamo malo i doviđenja. Realno, bojim se. Jedan jako lep Grk me zvao prošle godine na piće, a onda sam saznala da se za njega sumnja da trguje devojkama.

i što je još misterioznije

Tako da, ne hvala.

na čemu se zahvaljuješ? :huh:

Na moru stalno uveče odem na sat-dva da ležim u ležaljci i slušam talase i ne mislim ni na šta, samo uživam... :)

Još nijednom nisam išla na letovanje u paru, samo sa porodicom ili društvom, a tamo se sa strancima ne upuštam ni u šta, proćaskamo malo i doviđenja.

Realno, bojim se. Jedan jako lep Grk me zvao prošle godine na piće, a onda sam saznala da se za njega sumnja da trguje devojkama.

Tako da, ne hvala.

Dobro jutro Kolumbo....Stavi prst na celo i zapitaj se zasto bi tamo neki lepi Grka bas tebe zvao i to za dz..predpostravljam.. jer je uvek to mamilica..

JAo jesam z:shock: ocete vam ispricam svoj dozivlja z:shock: eo ovako

Suncam se na ostrvu, krenu trazim vino Da se zabava ne bi prekinula na plazi, indo shino Cadim svuda okolo, od miline sam se sav rasplino Od dima ne vidim kuda idem, pa sam se srusio i usino Pao sam peskir prsate ribe i nisam se izvino Odma raspalio po prici i narucio pivo Prvi predlog mi je bio da odemo u otvoreni kino Upicanih se to vece i Silvestre fino Gledali smo film od Dzonsona Dona Sutra me je zvala preko mobil-telefona Mislio sam da je Timbe, al to je bila ona Kaze pravi zur na svojoj jahti od 160 tona Ne razmisljajuci pazarim paket senzitiv kondoma Neku tekilu da ne idem praznih ruku i stoes rizlona
Na zurci je bilo gomilu ujdo morona I riba s'boljim guzama nego sto ima Ivona Sve pice shljaste od minica i prozirnih najlona 3,2,1 startujem na keca poput Dzeremi Rona Sve su bile smorene, tad se setim nje I vidim je na palubi s drugarice dve Otisle su svojim putem da nas same ostave Bila je u tankoj haljini bez brusa i postave Bacam neku spiku, sanker sprema bum tekilu Popio sam 6 i jos 5 na silu Al nikad nisam izjavljivo ljubav u tehnikoloru Pogotovo ne na jahti, okeanima i moru Pokrenuo me miris leta i talasa zvuk Prebih se ko bulja, usiko se ko smuk Neke erogene rime mi je bacila na uvo Nije mogla dva put da mi kaze jer sam odma cuo DJ vrti dobar haus, neki skacu s' pramca Neke ribe se lizu u dva pomocna camca Uhvatila me za ruku i krenusmo ka njenoj sobi Sve to bese predivno jer oplodnja je meni hobi Namazani uljem na njenom vodenom krevetu Jos je bilo rano za pozu 69-u Tako krenulo je lepo kako ide vec sve redom U pola seksa me prekinu zalutali torpedo!(BOOM!) Odleteli smo svi u vazduh, more, nebo Nisam isprsko, al sam ipak jebbo! :aha:

JAo jesam z:shock: ocete vam ispricam svoj dozivlja z:shock: eo ovako

Suncam se na ostrvu, krenu trazim vino Da se zabava ne bi prekinula na plazi, indo shino Cadim svuda okolo, od miline sam se sav rasplino Od dima ne vidim kuda idem, pa sam se srusio i usino Pao sam peskir prsate ribe i nisam se izvino Odma raspalio po prici i narucio pivo Prvi predlog mi je bio da odemo u otvoreni kino Upicanih se to vece i Silvestre fino Gledali smo film od Dzonsona Dona Sutra me je zvala preko mobil-telefona Mislio sam da je Timbe, al to je bila ona Kaze pravi zur na svojoj jahti od 160 tona Ne razmisljajuci pazarim paket senzitiv kondoma Neku tekilu da ne idem praznih ruku i stoes rizlona
Na zurci je bilo gomilu ujdo morona I riba s'boljim guzama nego sto ima Ivona Sve pice shljaste od minica i prozirnih najlona 3,2,1 startujem na keca poput Dzeremi Rona Sve su bile smorene, tad se setim nje I vidim je na palubi s drugarice dve Otisle su svojim putem da nas same ostave Bila je u tankoj haljini bez brusa i postave Bacam neku spiku, sanker sprema bum tekilu Popio sam 6 i jos 5 na silu Al nikad nisam izjavljivo ljubav u tehnikoloru Pogotovo ne na jahti, okeanima i moru Pokrenuo me miris leta i talasa zvuk Prebih se ko bulja, usiko se ko smuk Neke erogene rime mi je bacila na uvo Nije mogla dva put da mi kaze jer sam odma cuo DJ vrti dobar haus, neki skacu s' pramca Neke ribe se lizu u dva pomocna camca Uhvatila me za ruku i krenusmo ka njenoj sobi Sve to bese predivno jer oplodnja je meni hobi Namazani uljem na njenom vodenom krevetu Jos je bilo rano za pozu 69-u Tako krenulo je lepo kako ide vec sve redom U pola seksa me prekinu zalutali torpedo!(BOOM!) Odleteli smo svi u vazduh, more, nebo Nisam isprsko, al sam ipak jebbo! :aha:

Pa dobro brate, ali to je bilo u sobi od jahte a ne na plazi.

Ako već morate da se seksate pre braka šta samo po sebi nije u redu, a za mesto seksanja odaberete plažu, molim vas bar da uzmete u obzir sledeće stvari:

- mnogi stanovnici primorja i turisti su oboružani kamerama i teleobjektivima i vrebaju svaku šansu da uslikaju vaš seks koji posle osvane na specijalizovanim XXX portalima
- osim što je podloga (plaža) neudobna i ne odgavara ni kad je sitna (jer se lepi za guzicu) ni kad je krupna (jer onda bode), more zna izbaciti i uginule morske ježeve, meduze i sl., a koje se ne primeti u žaru akcije

- muškarci treba da budu kavaliri i da biraju donji položaj, to jest da postave ženu u jahaći položaj da ona ne bude izložena grebanju, ubodima itd...

- iz mog ličnog iskustva, ovo prethodno pravilo ne vredi ako je žena teža od 80 kg

Zato radije biram manji brodić u kojem čak mogu koristiti energiju valova prilikom seksa.

Poslednja izmena:
Moram se nadovezati na jedan komentar u vezi ovog gore posta:
"Udobnosti si postala svesna tek nakon orgazma,jer pre toga nema nekog značaja ! !"

Ovo je apsolutno tacno.... Kad bih ocekivala ili planirala sex na plazi, ma svaki kamencic bi mi smetao. A ovako se sjecam samo jake pozude i orgazma.

Stvarno je super kada se sve spontano dogodi, ali mene licno i te kako uzbudjuje bas namerno planiran sex, i celo uzbudjenje pre nego dodje do toga. Na pr: Negde ste napolju i partner dosapne nesto na uvce sa nagovestajem sta ce biti veceras mastvovito.Ili prostota :' Veceras ima tako slatko da te...." Zar mora uvek da bude ono " Ups, dogodilo se slucajno"

Back