Sex na groblju

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
receno je figurativno..ovde smo da se zabavimo,a ne da se svadjamo...ali nema veze,neka radi svako onako kako mu najvise odgovara.

Ova tema je tako i krenula ali uvek se nadje po nekoliko entuzijasta kojima je za cilj da mi pokvare dan i ako niko, baš nikoga nisam prozvao lično, kao što je uradjeno od strane nekih individua na moju slobodu govora, mišljenja i pisanja.

E preterujes ako ti zaista bilo ko sa foruma moze pokvariti dan..opusti se,sve je ovo samo igra :cool:

Realno, ne može ali ne želim niti ulazim u sukobe, koje opet izazivaju neprozvani.
Mogu biti lud, mogu biti romantičan ili besan, a takav sam i po svojim postovima.
A zabavno je i napisati nešto i nasmejati, meni nepoznate ljude ili da pročitam nešto i da se valjam od smeha, a opet ne poznajem tu osobu koja je to napisala.

ps. Za onog Fanatika : Brate, ne padam na fore Obraza i ostalih kvazi patriota, sa sve ciljem u očuvanju pravoslavne Srbije. Samim tekstom si pokazao svoje pravo lice. A ti si samo jedan od prikrivenih muškaraca, koji poštujući novu tradiciju Obraza, biju i premlaćuju žene sve u 16.
Preporuka za ozdravljenje : Sex na Titovom grobu

Ju, Fanatiche?!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back