sex na drugaciji nacin

filozofzauvek

Zainteresovan član
Poruka
112
Natalija je uvek bila seksualno agresivna i zelela je da proba nesto drugacije sa mnom tako da je bila spremna na sex za koji mi nije rekla kad sam dosao sa predavanja ona je gledala u mene,ja koraknuh u dnevni boravak a Natalija mi viknu-Gde ces ti vrati se ovamo jer ima da te razvalim sad jesi cuo!-Ma nemoj,ti mene da razvalis hahahaaha kad si ti mene poslednji put ********,ah da secam se to je bilo pre neki dan kaa si mi po**sila draga moja!-HA,veoma smesno ali ne ovaj put ima da bude agresivnije nego ikad ljubavi moja,ali ne brini se koristicu prednje zube koji malo manje bole!
-Ok spremi se za akciju kucko rekoh ja njoj dok sam skidao kosulju,ma sta skinuo potrgao sam je kao sto cu sad Nataliju da potrgam kao vrecu brasna,kao pas masnu vrecu ima da je potrgam!Ona je bila vec bez odece a ja sam skidao gace za finale koje ima da pamti ovu noc,ona se poce smijati kad sam ih skinuo.Sta je smesno kucko,to su tvoji ujedi bijesna zivotinjo jedna,to si mi ti napravila morao sam rakiju stavljati da znas!-Ma nemoj mi pricati,znas bas me zabole za tvoje rane jer ce ih biti jos,znas kako ako raskines sa mnom gotov si ti znas ko je moj otac,e pa bolje se pripazi sta radis,ako sazna da si me odbio,hahahahaha salim se sta si se uozbilji medeni moj,hajde kreni na meneeeeeeeeeee,odmahhhhhhhhhhh!!! Tad sam krenuo u napad,u napad za svoju cast,za svoju drzavu, za kosovo,za siromasne,za sve forumase........Ohhhh,da to samo nastavi tako dusoooo,tooooo ahhhhhhhhh,uffffffffff-stenjao sam dok je izvodila svoje ******* akrobacije na mene a ja sam joj ****** i ********,tako sam joj ****** da je zabolilo i vrisnula je na sav glas. -Ahhhhhhhhhhhh,je*em ti sveeeeeee,ahhhhhhhhhh,samo tako nastavi blizu si samo jos malo i eksplodiracu od orgazma,ne jos ne kad ti ja kazem,jos je prerano za to,moram da malo dodjem sebi jesi cuo frajeru moj,ahhhhhhhhhaaahh,ooooohohohoohhhhhhh! -Ne brini se Natalija ima da te ******** jos veoma dugo,necesss zaboravitiii meee nikad jesi cula,dosta sam ja trpio bol vreme je za tebe da ga primissss i to jakkkooo dugooo,ahhhh,da,aaahhhhh dddaaaaa,toooo,ima da te boli dupe mjesec dana kucko jedna agresivna,akoooo ttiii se tooo ne svidjaaa ima da ti razbijem facu!Tada sam ja legao na nju i krenu da zabijam golove kao sto ga Messi zabija,tako sam i ja zabija iz kornera pa iz slobodnoggg udarca posle kojeg je vrisnula kao curica od 7 godina.Kad je red dosao na penal,ona je pocela da zabija svoje duge crvene nokte u moja ledja-Ne,nemoj mollim te da ga sad zabijes jesi cuo,neee,odmah da si se skinuooo,ahhh nemoj molim te ne cu te viseee gristi obecavam.Ali ja sam bio besan na nju zbog svega pa sam zabio iz sve snage kao pijanica u banderu.-Aaaaahhhhhhhhhhh,neeeee ahhhhhhhhhhhhh,je*em ti sve,zivotinjo jedna-vrisnu ona i ujede me za rame drzeci me cvrsto za moja ledja.-Ahhhhhhh,eto ti sad kucko sad znass kako je meni kad ti divljas na ****** ****** ! Ona se samo okrenula a stranu i rekla-Takvog te volim,kad si besan kao zivotinja sad si poceo da shvatas sta meni treba, zivotinja u krevetu kao to sam ja,tako da si sad naucio kako treba da me ********,jel tako ljubavi rece ona i poce me ljubiti po grudima i zavuce se pod posteljinu.....-Da tako je ,ohhhh,daaaa taako je Natalijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Osvetila mi se na onaj njen nacin,znate koji.Bar sam naucio kako da je ****** na pravi nacin tako sto cu biti zivotinja u krevetu!

vezi je i tucaj u guzu ( asshole ) vuci je za kosu i nabijaj da cvili i place da stanes :heart:

Gnjeci joj sise jako i zabijaj dildo ili krastavac u piccku + ye u guzu rokaj :zaljubljena:

izivi se :malav:

Ja bi poveo 5 forumsha sa najvecim penisom da je Gang Bang u sve rupice odjednom i plus dda drkka dvojici :flert:

Vajda ce biti zadovoljna i mirna 1 dan :rotf:

- - - - - - - - - -

Naravno ovo je samo predlog :tajna:

Back