Mr. Hard
Buduća legenda
- Poruka
- 44.243

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
[/color=indigo]Kad_LupimLupim:Klima (:
Zefirra:[/color=indigo]Vazi onda. Ko nam ponudi klimatizovan prostor za obavljanje nasih sexualnih potreba , moze da nas snima i distribuira ***** kompanijama...i to no chardge
![]()
Ma vidim ja da tebi prvo fali instalacija velikih silikonskim muda i crven tepih koji vodi do qquuurtza sa sve fotoreporterima poredjanim sa straneZefirra:Vazi se , depiliring sredjen , znaci trojka sa deckom i tobom...no problem 8)
Zeloio bi od tebe DETALJNE INSTRUKCIJE, odnosno da mi PRAKTICHNO objasnish kako i gdje da postavimo ventilatore i ....uredjaje, mislim na klima uredjaje.joGooOOD:velntilator pored stavite,ali ne da vam bije u glavu...klima...ada/more/tus sa hladnom vodom...
pumps:Zeloio bi od tebe DETALJNE INSTRUKCIJE, odnosno da mi PRAKTICHNO objasnish kako i gdje da postavimo ventilatore i ....uredjaje, mislim na klima uredjaje.
Ma znash kako... iskren da budem ja NE VOLIM kada radimo "ONO", mislim kada se trtimo da smo potpuno goli. Ja volim kada si u seksi najlon charapama, stiklama, mini suknji i korsetu. TO ME IZLUDJUJE !joGooOOD:klimu ili imas ugradjenu u stanu ili ne,kazem da nije zdravo da ti bilo sta bije direktno u znojava naga tela![]()
Ako je noć zakon, onda je zornjak Ustav (stariji zakonski akt)!Zefirra:Notj je zakon. 8)
Sex uveče - 1. poluvreme, pa spavanje, pa zornjak - 2. poluvreme...BanovanKorisnik:ako te ne mrzi da čekaš do ujutro...