Sex na +40.....

Kad_LupimLupim:
[/color=indigo]
U jeeeeee,ekstra resenje zaista,kako se pre ne setih....:lol:...samo gde da je postavim u studentskoj sobi....:roll: :lol:

Vazi onda. Ko nam ponudi klimatizovan prostor za obavljanje nasih sexualnih potreba , moze da nas snima i distribuira ***** kompanijama...:P i to no chardge :lol:
[/color]

Zefirra:
[/color=indigo]Vazi onda. Ko nam ponudi klimatizovan prostor za obavljanje nasih sexualnih potreba , moze da nas snima i distribuira ***** kompanijama...:P i to no chardge :lol:

Imam klimu u sobi... imam HD kameru.. montiram, obradjujem zvuk, pravim $pice i animacije.. diplomirao na Rocco Siffredi sveuchili$tu.. ma raj na zemlji. Izdepiliraj se, zaperi & pozovi za session 8-)

joGooOOD:
klimu ili imas ugradjenu u stanu ili ne,kazem da nije zdravo da ti bilo sta bije direktno u znojava naga tela :lol:
Ma znash kako... iskren da budem ja NE VOLIM kada radimo "ONO", mislim kada se trtimo da smo potpuno goli. Ja volim kada si u seksi najlon charapama, stiklama, mini suknji i korsetu. TO ME IZLUDJUJE ! ;)

Nista bez izlucevina svih priroda, sve je to deo ljubavi, sex-a,.. Mi smo ipak zivotinje sa mozgom i savesti, a tus sve opere.

Nekako ne mogu da se otmem pomisli da ako si zaista za sex takve sitnice ti ne mogu smetati. No naravno sudim po sebi. Ako sam za i osoba je po izboru, nista ne smeta, ni lokacija, ni okruzenje, vruce, hladno... E sada rdjavom k*** svaka dlaka smeta. Narodne umotvorine su ipak bazirane na velikom iskustvu.

Back