krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
... a sada će da čuješ i ko je Dobrila, to ne ide jedno bez drugog ... :-DAleksej_BASO:Ma glupkasta je luckasta... Bre...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... a sada će da čuješ i ko je Dobrila, to ne ide jedno bez drugog ... :-DAleksej_BASO:Ma glupkasta je luckasta... Bre...
blue_eyes_bg:Evo par korisnih informacija...![]()
blue_eyes_bg:Ajde prestanite sa pljuvanjem..kao neka deca ste...toliko se hvalite u vezi sexa..svasta moze da se napise...ali ovo je vec ozbiljna tema gde nema lazi,nema prevare..pa da vas vidim Forumasi..pojela mazza jezik? :-? Tacno sam znao....kuce koje laju ne ujedaju....za sada nista spec...Ajmo ljudi da zabiberimo ovde...dosta dosadnih tema..ovo je prava stvar![]()
Dete, bre, ni pojma nemaš kakvi su sad sve dilovi, za RL, pali kroz ovo, naoko, bezvezno čavrljanje !!! :-Dblue_eyes_bg:Ajde prestanite sa pljuvanjem..kao neka deca ste...toliko se hvalite u vezi sexa..svasta moze da se napise...ali ovo je vec ozbiljna tema gde nema lazi,nema prevare..pa da vas vidim Forumasi..pojela mazza jezik? :-? Tacno sam znao....kuce koje laju ne ujedaju....za sada nista spec...Ajmo ljudi da zabiberimo ovde...dosta dosadnih tema..ovo je prava stvar![]()
... ali ćuti, da ne čuje i zvanični od te buduće majke !!! :-DCopy_Cat:ja sam chula da tje alexej da postane tata.
Ja sam nov,ja cu tek...hehehhe...da cujem vas kao iskusnije...sve junaci nikom ponikose...pa gde je taj macoizam?A nesto su mi se i devojke ucutale..ili spavaju....ili se kao i sexuju?Aleksej_BASO:Aj prvo ti!![]()
blue_eyes_bg:Ja sam nov,ja cu tek...hehehhe...da cujem vas kao iskusnije...sve junaci nikom ponikose...pa gde je taj macoizam?A nesto su mi se i devojke ucutale..ili spavaju....ili se kao i sexuju?![]()
Zdravo, Dob ..., ovaj, Majo !!! :-DButterflies And Hurricane:
Evo otvorio sam se:blue_eyes_bg:To me interesuje...vidim pricate ovde bez blama o svemu i svacemu...a ko ima herza da kaze ko je ovde sa kim bio i kako je bilo...ajde ljudi,'otvorite se'![]()
blue_eyes_bg:To me interesuje...vidim pricate ovde bez blama o svemu i svacemu...a ko ima herza da kaze ko je ovde sa kim bio i kako je bilo...ajde ljudi,'otvorite se'![]()