Sex kao rekreacija!

Meni strejt najbolje. Sex je odlican i kao rekreacija i kao uzivanje, ali ja moram da priznam da me neki put strava mrzi:oops: Bas bzvz, ali tako je, mrzi me da se pokrenem :lol: da li jos neka zena ovde ima taj problem?

nisam zena ali odgovoricu na pitanje: da,dosadi mi sex sa zenom pa se bacim na onaniju..( a nekad dozivim bolji orgazam kada masturbiram nego kada vodim ljubav sa zenom...muskarci jel vam se desava to nekad)...:D8)

nishta ovi novi ekseri...od njih se skupi cuna:) oni prije su bili lijek...sadrzavali su mdma....u americi ih ima i danas...svi maznu po kser pa se mazu nekim uljima i to im je kao super..tamo je kostao 20 dolara...i tad nisam imao kamen u bubregu...znaci plati pa klati:)

Mene je pitao moj decko u Jaguaru sto hocu seks sa Igorom. A ja sam rekla da je to isto kao da me pita kad hocu sa nekim da se ljubim sto hocu da se ljubim. Nemam neki razlog. On je rekao da tako i treba. To mu se svidelo.

Razmislja svojom glavom i pita ono sto ga zanima.

Oj Boze dragi citam sad o ovim upalama, to mene smota kada sam u autu, brate tijesno na zadnjem pa malo tam malo vam malo nategni pa zategni ovo ono...pa nekako se zguramo zguza heehh i tako izmorim se dosta mi bude jednom cccc...ali opasno se rekreirati sada zimi..bude vruce ono sto jest jest ali ujutro stalno piskis ne mozes stat:::::::::::::::::::::::::::::::::!

Back