Sex je ženino najjače oružje

Naravno, nikakav problem
Evo primera.
Ako bih ja rekla suncan je dan, a napolju je zapravo kisa, tmuran dan , sunca nigde, to je netacno ( dakle neistina).
Ako bih rekla napolju pada kisa, a zaista pada kisa to je fakat ( dakle istina). Takva istina je objektivna i nema veze sa subjektivnom komponentom naseg bica.
Ako bih rekla hladno je, a usustini ima 12,5 stepeni, neko ce na to reci "ne nije hladno", neko ce reci "ma kuvam se"; a nije ni hladno ni toplo nego je nekome "taman". E to je vec subjektivna komponenta koja ne moze da odredjuje objektivnu istinu, dakle objektivna istina je nezavisna jer sunce greje bez obzira da li je nama toplo ili hladno..... a da li je kome hladno ili nije zavisi od coveka i njegovog unutrasnjeg perceptovanja temperature, slojeva odece itd (a poznato je da na subjektivni osecaj utice i strujanje vazduha ili ti vetar, vlaznost vazduha i slicno)

Ako ovo prenesemo na kontekst teme i seksa kao zeninog oruzja....hm tu je istina ono sto neko u svojoj situaciji vidi kao istinu. Drugome to ne mora da bude istina. Otuda i moja opaska.
Ako muskarac iz svog ugla smatra da je seks oruzije zene da zadrzi muskarca, to je njegova istina na osnovu njegovog iskustva i to je vidjenje njegove stvari. Nasa istina je onakva kakvu je pravimo sami.
Moja istina je da to nema pojma, jer je muskarac u prilicno boljoj poziciji ida tu zenu koja ga zadrzava putem seksa vrlo lako zameni drugom. Sto sa zenom nije slucaj. Zena ce teze zameniti partnera sa kim je u prisnom odnosu. Nije nemoguce i obratno, ali opet kazem. Ovo je moje vidjenje stvari.
I jos nesto, ako je zenino najjace oruzje da zadrzi muskarca seks, onda nemam dalje sta da komentarisem. Ne kazem da ne treba da bude jedna od bitnih komponenti zdravog odnosa, ali ako je i presudna, ostalo pada sve u vodu, a po automatizmu nema tu zdrave veze jer je onda to vid manipulacije.

E ovo je odgovor:ok:

Back