Sex iz osvete!

Jel vam se desilo nekad da kresnete ribu samo zato što ona hoće da se osveti mužu/momku, pa oće s' bilo kim?
Koristite li takvu priliku?
Da li se osećate "iskorišćeno"?:D

P.S.
Mislim da je bezsmisleno postavljati damama na ovom forumu obrnuto pitanje: Da li bi ste se nekad kresnule sa prvim koji naiđe, samo da se osvetite partneru. Ali ako ima takvih slučajeva,da čujemo......

Ne... Glupo mi je to...

To je najnize nesto moguce... Jedino mi krivo sto samo devojke imaju tu moc uglavnom.
Ono u fazonu koriste odmah te "zabranjene" taktike, i time se ponasaju ko djubrad i skotovi(cim nesto malo zaskripi). Mada ono nadje se i poneki muskarac, mada retko.
A najjjace mi je kada dodje onda neka devojka i postuje kao u fazonu jesam uradila sam nemam sta da se stidim :roll: I onda se posle cude sto ih stigne Bozija pravda :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
To je najnize nesto moguce... Jedino mi krivo sto samo devojke imaju tu moc uglavnom.
Ono u fazonu koriste odmah te "zabranjene" taktike, i time se ponasaju ko djubrad i skotovi. Mada ono nadje se i poneki muskarac, mada retko.
A najjjace mi je kada dodje onda neka devojka i postuje kao u fazonu jesam uradila sam nemam sta da se stidim :roll: I onda se posle cude sto ih stigne Bozija pravda :lol:

Slazem se sa tobom... :ok:

Samo mi nije jasno ovo za Bozju pravdu... Jel stigne u obliku kuratog postara, ili kako... :hahaha: (sorry)

nemaju devojke tu moć, nego su muškarci često povedeni kurrcem umesto mozgom...

Da se ne lazemo 95 posto muskaraca bi prihvatilo tako nesto...
Slazem se sa tobom... :ok:

Samo mi nije jasno ovo za Bozju pravdu... Jel stigne u obliku kuratog postara, ili kako... :hahaha: (sorry)
Ma ne bre, nego sta ja znam. Valjda i one same znaju da su licemerne, pa valjda ne mogu vise da tako zive srecno sta li.... Mada pricamo o zenama ovde.. One su dno dna :lol:
Ma nesto ih stigne sigurno! :super:
"kako sejes tako ces znjeti.." Barem u nekom duhovnom smislu (zaista se nadam xD)

Bože,
budem li zgrešila, doći ću u crkvu da se ispovedim.
Molim te samo da mi objasniš zašto te ovde tako mnogo spominju.
Mislim, naslov je "Ljubav i sex (18+)" - Sex iz osvete!!
Deco, pretpostavljam da i Bog ima svoj forum, ali nije ovde!
:sad2: Bas mi je žao što ste zalutali.

Back