Može i iz inata!Kao da imaš nekoga u vidu?
Neću iz osvete. Je l' može iz inata?
.
Nekog konkretog u vidu?

Hmmm, ovih dana jeleni su na ceni!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Može i iz inata!Kao da imaš nekoga u vidu?
Neću iz osvete. Je l' može iz inata?
.
Može i iz inata!
Nekog konkretog u vidu?
Hmmm, ovih dana jeleni su na ceni!
je l moze iz osvete, je l moze iz inata, je l moze za pare?
ovaj sex izgleda neka ozbiljna uzrocno-posledicna radnja![]()
Jel vam se desilo nekad da kresnete ribu samo zato što ona hoće da se osveti mužu/momku, pa oće s' bilo kim?
Koristite li takvu priliku?
Da li se osećate "iskorišćeno"?
P.S.
Mislim da je bezsmisleno postavljati damama na ovom forumu obrnuto pitanje: Da li bi ste se nekad kresnule sa prvim koji naiđe, samo da se osvetite partneru. Ali ako ima takvih slučajeva,da čujemo......
To je najnize nesto moguce... Jedino mi krivo sto samo devojke imaju tu moc uglavnom.
Ono u fazonu koriste odmah te "zabranjene" taktike, i time se ponasaju ko djubrad i skotovi. Mada ono nadje se i poneki muskarac, mada retko.
A najjjace mi je kada dodje onda neka devojka i postuje kao u fazonu jesam uradila sam nemam sta da se stidimI onda se posle cude sto ih stigne Bozija pravda
![]()
nemaju devojke tu moć, nego su muškarci često povedeni kurrcem umesto mozgom...
Ma ne bre, nego sta ja znam. Valjda i one same znaju da su licemerne, pa valjda ne mogu vise da tako zive srecno sta li.... Mada pricamo o zenama ovde.. One su dno dnaSlazem se sa tobom...
Samo mi nije jasno ovo za Bozju pravdu... Jel stigne u obliku kuratog postara, ili kako...(sorry)
Iskreno? Sex je zanimljiv samo dok maštam.
Za pare - ni za gomilu!!!!!!!!!!!!
Osim para može još po nešto da se zaradi, a ja sam porodična ženica.
![]()
kako bre sex zanimljiv samo dok mastas
izgleda istina da masta moze svasta![]()
Mogu li ja samo malo po guzi?!