Sex ikone

286896758_f48edb3abe-1.jpg

:rumenko:
meg_ryan-1.jpg

meni je nikol kidman zensko savrsenstvo

Ma daj, krakata je i konjasta. :thumbdown:

Jeste gledali From dusk till dawn? Salma rules! I još Monika, Gven, Rose McGowan...

A što se tiče muškaraca, naravno, najbolji Bond svih vremena, svi znamo ko je to, još i Benisio kad je pustio brčiće i moj obožavani Mike Patton. Toliko sam zabalavila kad sam ga videla na nečijem avataru da se nisam setila ni nick da pogledam. :zaljubljena:

valjda se zna ko su dve seks ikone za sva vremena

BB
i MM

Pa zavisi od asocijacija.
Merilin me uvek asocirala na jutro na selu. Kad se sve one kokoške i guske probude i počnu da gaču i kokodaču, a iznad dvorišta se u jutarnjem suncu diže tanki oblak prašine i perja.

A Brižit Bardo više navlači slike (misim, to kad je bila mlada i dugokosa) zagubljene neke prirode i krda divljih konja. Misim, ličila je na zdravu, divlju i raspusnu kobilu koju je neko šećerom namamio da igra u filmovima sa onim malim komičnim francuskim žandarmom. I ona igrala. :D

Jesu tema žene ali ljudi, koga sam ja zaboravila da spomenem što se muškaraca tiče! :eek: Ko prati boks? Mimi's dad i Donamilevin Alfa prate a nas dve smo kao zainteresovane a samo čekamo braću Kličkov. :rumenko:

Back