Sex i nemoral

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

WEISHAUPT

Iskusan
Banovan
Poruka
6.825
Da li podržavate moralan ili nemoralan sex? Moralan je sex u braku. Nemoralan je izvan braka. Primer. Bil Klinton stavlja ruku na Bibliju i zaklinje se da mu Monika nije pušila. Zatim svira saksofon i trubi kao blesav melodiju: "Monica is not blow me!"

Ima jedna Monika
prdi ko harmonika

kad u trubu duva
smrdi kad se upuva

I onda ga ceo američki narod mrzi što se lažno zaklinje.

Uopšte uzev, seksualni nemoral je pustio duboko i debelo korenje i kod nas i u svetu. Šta kažete?

Da li podržavate moralan ili nemoralan sex? Moralan je sex u braku. Nemoralan je izvan braka.

Uopšte uzev, seksualni nemoral je pustio duboko i debelo korenje i kod nas i u svetu. Šta kažete?

Ne podržavam. Ne osuđujem.
Lična sloboda je pravo svakog čoveka/žene da se ponaša u skladu sa svojom savešću.

p.s. Osim instutucije braka postoje i vanbračne zajednice.
p.p.s. Postoji i "nemoralan" seks koji je podržan od strane partnera, kao izraz njihovih seksualnih afiniteta.

OK. Ja sam nemoralan. Ali zabrinuo sam se danas kad sam video jednu devojčicu od 16 godina, u apoteci, u kojoj sam ja kupovao vitamine, ispred mene, kupovala je lek protiv herpesa. Neki prdonja koji ju je poljubio i priuštio joj prvi poljubac poklonio je herpes. kakve su nam matorke ako su nam klinke već zaražene. Pretpostavljam da će od prvog seksa zaraditi AIDS.

I ovo me danas podsetilo na to koliko sam u pravu što imam odnose samo sa nevinim ženskim osobama, odnosno sa svojom aktuelnom devojkom (kad sam s njom), jer ako bih se upustio u gust sexualni saobraćaj - verovatno bih se zarazio kao 60% ljudi koji nose razne herpese, hepatitise itd. Nemoral, ali u visokom stilu.

Аха.

Него само, како си ону 16-годишњакињу ухватио да купује лек против херпеса? Буквално је тражила "јел имате нешто против херпеса", или си провалио по називу лека или креме? И откуд знаш да је у питању баш неки преносив херпес, а не неки зостер или симплекс?

Ja sam jednom tražio kondom i pitao koliko košta sa ugradnjom. Ja sam bezobrazan i nemoralan. Ali ne širim zarazu. Nisam hrišćanin, ne pripadam nijednoj crkvi, ali mi se sviđa što je jedan pop jednom izgovorio na televiziji: "Bog je stvorio polne organe za razmnožavanje, a ne za fekalije."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back