Za muskarce kazu da je dovoljno dati seks i fudbal i da su potpuno namireni. Pocelo je Svetsko prvenstvo u Brazilu. Danas su svi dogadjaji isti: smaraju nas s reklamama za pivo, novinari nas smaraju nekim bezmislenim i bizarnim glupostima kao na primer, koliko je mesa pojedeno ili koliko je kondoma i prostitutki obezbedjano. Meni je sve to odvratno. Moj decko se nesto glupira sa tim utakmicama. Ja sam pre neko vece isla i setala sama, posto je on gledao tu neku utakmicu. Mrzi me da pisem sta sam zakljucila te veceri, posto sam htela da otvorim cetiri teme i to su veoma socioloski orijentisane. Jednostavno, primetila sam da se desava nesto cudno sa ljudima, a pored toga, nijedan muskarac mi se nije dopao. Ali to nije tema. Dakle, tema je to ludilo koje muskarce hvata, a to je fudbal.
Gledala sam juce slike od mog bivseg decka iz Izraela na fejsbuku. Trenutno je status kvo, nema nista novo, ali sam se tako iznervirala kada sam videla kako moj bivsi decko. Jevrejin iz Izraela, navija za Italiju, zemlju odakle je njegova zena. Ja to nisam mogla da pverujem. Pored toga, shvatila sam nesto: pazite za koga cete se udati, mozda ce vam liciti deca na tog. Tako s eon ozenio sa onom njegovom uzasnom zenom i deca su mu vrlo ruzan. Imaju neke velike zube i debele usne. I keze se kao njihova mama, a jos i oni navijaju za Italiju. KO moze jos da navija za Italiju? Svi vole Brazil.
Da li se osecate zapostavljeni zbog furbalskog prvenstva? Zasto je taj fudbal toliko vazan? Ljubav ili fudbal? Ko pobedjuje u ovoj utakmici? Ljubav ili seks? Za koga navijate u ovoj utakmici?