Sex escape

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
imate li svoj ventil u seksu
dobro kao nemate ne očekujm da mi se ispovedate ovde ali -
uglavno stavri funkcionišu kao brak veza ili singl sve strejt sve uredno
ali pošto ljudi nisu za uredno imaju neki ventil
neko samo mašta, neko flertuje on line, neko glertuje off line, neko četuje,
neko srčuje za 1 najt sex, neko ima redovne švalere, švalerke, profesionalce,
neko ima druga/drugaricu kome se izjada
šta je vaš ventil od uobijačejnog ljubavno-seksualnog života
onako da vas ohladi od stvarnosti

pa ako sam u vezi a vidim da brod tone, mucim se pa na kraju raskinem
ako sam sama i ne znam sta cu sa sobom, nadjem sebi zabavu neku
u tom smislu neki izlasci sta znam, ludilo zezanje :lol:

LjiS :malav: tu me sve ohladi :lol:

mozes...radis kako osecas a ne ono sto okolina ocekuje od tebe

Hvala na mudrom savetu. Iskljucicu svetlo i porazmisliti o sebi.

- - - - - - - - - -

Znaci vama ako je veza, onda je idealno. U vezi se ne masturbira, ne pogleda druga zena, muskarac. Nema blista kao u romanu.A ako treba ventil odmah raskidaj. A breeeee koji vam je djavo. Ste ko spanska sapunica.

Hvala na mudrom savetu. Iskljucicu svetlo i porazmisliti o sebi.

- - - - - - - - - -

Znaci vama ako je veza, onda je idealno. U vezi se ne masturbira, ne pogleda druga zena, muskarac. Nema blista kao u romanu.A ako treba ventil odmah raskidaj. A breeeee koji vam je djavo. Ste ko spanska sapunica.

nisam nigde rekla da je veza ideal, nego ti rece da ne osecas zadovoljstvo u vezi...a to nije posvadjati se, ne masturbirati i slicno...nezadovoljstvo ako traje malo duze je znak da treba izaci iz veze

Ma ta druga recenica je bila upucena ovima gore sto pisu, nego sam napisao brzo, pa mi je spojeno sve u jedan post. I nisam rekao da konstantno ne osecam nezadovoljstvo u vezu i da mi se veza polako cepa i da treba da otvorim oci sebi da krenem dalje i tako dalje i tako blize. I da ne mastrubiram.

Ma ta druga recenica je bila upucena ovima gore sto pisu, nego sam napisao brzo, pa mi je spojeno sve u jedan post. I nisam rekao da konstantno ne osecam nezadovoljstvo u vezu i da mi se veza polako cepa i da treba da otvorim oci sebi da krenem dalje i tako dalje i tako blize. I da ne mastrubiram.

e sad te tek nista ne razumem, kako bre ne masturbiras? :lol:

ma nisam se uozbiljila, samo sam realna :)

a za bezanje hmm...svakome treba ventil, ali sto cesce ispustamo paru kroz njega to realni problem ostaje neresen tj. prikriven...msm da na kraju pukne sve bas iz tog razloga sto smo od problema bezali i ignorisali ga a nismo se suocili sa njim i resavali ga na vreme

ma nisam se uozbiljila, samo sam realna :)

a za bezanje hmm...svakome treba ventil, ali sto cesce ispustamo paru kroz njega to realni problem ostaje neresen tj. prikriven...msm da na kraju pukne sve bas iz tog razloga sto smo od problema bezali i ignorisali ga a nismo se suocili sa njim i resavali ga na vreme

Mislim da smo izmedju ostalog i preuhranjeni idejom da sve probleme i sve treba resavati sa partnerom i deliti. Mislim da neke stvari ostaju nase i samo nase. I da je to sasvim normalna stvar. U kojoj meri, isto tako mislim da nije tesko identifikovati pravu meru ako si iskren prema sebi pre svega. A i sa tom osobom kasnije naravno. Biti slep na obe strane...ne ide. Realna osobo. Slobodno i u sexualnom smislu. Ne moze partner sve ispuniti. Da sve dva puta rodila/rodio. Sta raditi sa time...hmmmm.

Back