Sex - Emocija

najnovije teorije kazu da takva podela gledanja na stvari nema veze sa polom, nego horoskopskim znakom..

Šta ko kaže posle seksa?

OVAN: Supeer! Idemo još jednom!
BIK: Šta ima za meze, draga?
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, dušo, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
RAK: Udaj se za mene, ljubavi!
LAV: Fantastično! Zar nije bilo fantastično! (pljeskajte, molim!)
DEVICA: Ustani, vidiš da moram promeniti posteljinu!
VAGA: Ako je tebi bilo dobro, bilo je i meni!
ŠKORPIJA: Da li bi me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?
STRELAC: Ne zovi ti mene, ja ću pozvati tebe!
JARAC: Ljubavi, ostavi mi vizit-kartu.
VODOLIJA: Mogli bismo ponoviti, ali bez odeće!
RIBE: Ne kaže ništa, plače... I nikad nećete doznati da li zato što je bilo dobro ili zato što je bilo loše..

Da li vam se deshavalo da odabranica vasheg penisa sex shvata kao emociju? Dobar sex kao ljubav, losh sex kao nedostatak emocija? Da li znate nekad i sami tako da tumachite sex i koliko ste se susretali sa ovom pojavom. Zashto se to deshava, kakvo je vashe vidjenje? Nije tako neuobichajena tema, chak je i popularna.

Jeste, desavalo se u kracim vezama-par njih. Razlozi su povrsnost jedne i manja zainteresovanost druge strane(moje).
Ja ne volim povrsnost te je tako kako je, ali kako da odbijem poneku napaljenu brucoskinju.:per:
Cini mi se da je na Zapadu to glavna tema i sve se vrti oko toga sto je po meni bezveze.

Poslednja izmena:
Da li vam se deshavalo da odabranica vasheg penisa sex shvata kao emociju? Dobar sex kao ljubav, losh sex kao nedostatak emocija? Da li znate nekad i sami tako da tumachite sex i koliko ste se susretali sa ovom pojavom. Zashto se to deshava, kakvo je vashe vidjenje? Nije tako neuobichajena tema, chak je i popularna.
Inace svaka cast za temu. Veoma pametno. Repka mora da padne i ne obaziri se na par hejtera koji nemaju pojma...

Da pravo pitanje je dal i koliko toga ima kod mushkaraca, to vetj zaista nemam pojma al zanimljivo svakako.

Sve shto radimo s drugim ljudima ima emocije naravno, i razgovor sa kasirkom dragstora ima neku emociju narafski, i naravno kad govorimo o emocijama i sexu ne misli se na emocije koje imamo prema svim ljudima. Jao sad tju da budem shmeker, al recimo 5 zhena su mi uchinile chast da im uzmem shta god daju, i sad iz raznih razloga iskljuchena je mogutjnost veze, i sam put do sexa vodio je preko obostranog razumevanja po pitanju svrhe i svega ostalog. I kao to je to, treba meni treba tebi hajdmo, i uz cigaru kao e dobro je bilo bash mi je trebalo trnte vrnte al molim te nemoj da mislish da sam ja za neku vezu ili posvetjivanje bilo chemu, ma ok podrazumeva se. Ujutru u 8 zvoni telefon, jao kako si samo sam htela da te chujem. To nisam ja izmislio, to se ne deshava meni, micim to je poznat fenomen. Jao kako brizhno pazim na temu, ih.
Za tako nesto muskarac treba da bude napaljen, povrsan i emotivno nestabilan.

A sto se telefona tice, nemoj se cuditi... Ljubav jeste zahvalnost za zadovoljstvo..

Mnogo dobra tema. Stvarno!:ok:

Jel da? Jao ja sam dupli rak! Osh da testiramo najnoviju teoriju? Evo imam slobodan vikend i zakazanu depilaciju za chetvrtak, m? Shto, shta bi ti falilo, luda avantura koje tjesh se vechno setjati, a mozhda bude i brak s obzirom na moje zvezdane predispozicije.

najnovije teorije kazu da takva podela gledanja na stvari nema veze sa polom, nego horoskopskim znakom..

Šta ko kaže posle seksa?

OVAN: Supeer! Idemo još jednom!
BIK: Šta ima za meze, draga?
BLIZANCI: Sad kad smo to obavili, dušo, morali bismo malo porazgovarati o seksu!
RAK: Udaj se za mene, ljubavi!
LAV: Fantastično! Zar nije bilo fantastično! (pljeskajte, molim!)
DEVICA: Ustani, vidiš da moram promeniti posteljinu!
VAGA: Ako je tebi bilo dobro, bilo je i meni!
ŠKORPIJA: Da li bi me sad, kad je sve gotovo, mogao odvezati?
STRELAC: Ne zovi ti mene, ja ću pozvati tebe!
JARAC: Ljubavi, ostavi mi vizit-kartu.
VODOLIJA: Mogli bismo ponoviti, ali bez odeće!
RIBE: Ne kaže ništa, plače... I nikad nećete doznati da li zato što je bilo dobro ili zato što je bilo loše..
Mislim da je dobitna kombinacija, redom: VODOLIJA - ŠKORPIJA - BIK - OVAN

Meni se to uvek desavalo. Znaci da mu to dodje kao pravilo. Cesto sam razmisljao sta bi bilo da ne shvata kao emociju. Cini mi se da bi bila sklonija prevari. Da li je to dobro ili lose? Mislim da je to losija opcija.

Ja sam pitao svojego psihologa koja mi je ponudila delimichno objashnjenje, recimo da je tako zato shto su zhene te koje treba da gaje chednost i rezervisanost. Poistovetjuju sex i emocije da bi sebi opravdale sex, jer je sex bez emocija pogreshan, to je ona pricha da je mushkarac shmeker ako ima dosta zhena a zhena ***** ako ima dosta mushkaraca. To je drushtveni fenomen do kog su dovela kruta moralna nachela po kojima se sex vezuje za brak i reprodukciju a zhene koje uzhivaju u sexu van brachnih voda samim tim krshe moral. Tako nekako.
Vaistinu, nisi rekao ništa što ne zvuči tačno, odnosno ona ti nije rekla. Samo što se stvari mogu gledati i iz drugog ugla: muškarci su ti koji treba da plode što više da bi se nastanila zemlja planeta; stoga ne poistovećuju seks sa emocijama jer bi to učinilo da im ****** padne kad su sa drugom predstavnicom suprotnog pola koju treba da plode. Zato su naučeni, u čoporu ne i zvanično, da je seks bez emocija KUL.

Zašto ne zvanično? Zato što i muškarci shvataju da je očuvanje imovine ipak prioritet i prosleđivanje iste pravim, genetskim naslednicima. A kako to da osiguraju ako im je neki klipan poput njih samih već plodio ženku?!

Pa ti sad izvuci zaključak koji pol greši. Ja evo ne znam boga mi.

A šta je ustvari pravi rebus?
Kad ne bi bilo onog dela "naučeni" (nas bar uče jednu stvar, vas obe istovremeno :sad2: ) postavlja se veliko pitanje kako bi se shvatao seks. Od strane oba pola.

Back