Sex - Emocija

AntunTun

Veoma poznat
Poruka
10.854
Da li vam se deshavalo da odabranica vasheg penisa sex shvata kao emociju? Dobar sex kao ljubav, losh sex kao nedostatak emocija? Da li znate nekad i sami tako da tumachite sex i koliko ste se susretali sa ovom pojavom. Zashto se to deshava, kakvo je vashe vidjenje? Nije tako neuobichajena tema, chak je i popularna.

Da li vam se deshavalo da odabranica vasheg penisa sex shvata kao emociju? Dobar sex kao ljubav, losh sex kao nedostatak emocija? Da li znate nekad i sami tako da tumachite sex i koliko ste se susretali sa ovom pojavom. Zashto se to deshava, kakvo je vashe vidjenje? Nije tako neuobichajena tema, chak je i popularna.

Zato sto to jeste tako.
Sex nije emocija,ali je tesno povezan sa emocijama.

I to,duso,nije tema.To je cinjenica.

Prebaci se ti na forum o racunarskim komponentama.Lakse ce da ti ide.

ajme, evo ti jedan tipican primerak:)))
znas, 99% zena ce dobar sex povezati sa ljubavlju, a los ili cak ne los, nego manje dobar, sa nedostatkom emocija
sto naravno veze sa zivotom nema, al hebi ga
sad ce da nas popljuju, i tebe i mene siroti antune:))

shto sam morala da vidim ovu temilicuz:cry:
jesu svi emotivno retardirani ko postavljach iste z:shock:
chisto da znam kako evolucija nije uspela na celokupnom mushkom rodu ili na svim frontovima ljudskog roda =.=

Povezao bih ja te dve stvari !

Bilo kako bilo - ima tu dodirnih tačaka....

Ako u seksu ima žestine i potpunog davanja,
to se ne može ostvariti bez dubljih emocija,
koje prethode telesnom užitku.

pa kako kad valjda mozes nekog pokupiti u kafani i valjda bude ok???, a tu ne mozes gajiti dublje emocije valjda, ono moze neko razumevanje, mozes da places sto je kafanska pevacica al valjda za nesto ti treba vreme, nije isto neko koga stalno vidjas i taj neko na blic. mada taj koga stalno vidjas mozda gubi "magiju" i mrzis ga vise nego tog pokupljenog iz kafane

mozda vise svidjanje kapiranje i koliko ovog drugog stezes, to na nekom nivou a ono kad se stalno vidjate onda ste iovako promenljivi, bas sam obratila paznju na sebe (ne seks) i promenljiva sam, pa onda valjda kad ste zajedno dugo to je to, otkud znam. oni ljudi koji su mnogo seksi, oni mozda zrtvuju neke druge aspekte, da bi ostali na zivotinjskom nivou da im uspe seks??

s tim sto verovatno i lupetam jer gledam iz nekog ??? polozaja, jednom sam i to videla i bilo je strava, nisam mogla zicu da spojim na ekranu valjda zenski hormoni ili ludilo, kao nisam u fulu. ali i takva sam neko ebo vas polozaj necu to da prihvatim

ajme, evo ti jedan tipican primerak:)))
znas, 99% zena ce dobar sex povezati sa ljubavlju, a los ili cak ne los, nego manje dobar, sa nedostatkom emocija
sto naravno veze sa zivotom nema, al hebi ga
sad ce da nas popljuju, i tebe i mene siroti antune:))

sta je los seks, valjda je ili seks ili nije seks? da citiram jelenu tinsku
aha valjda svrsi pre tebe. ali ima i neprijatan seks ili silovanje? kako se to izbegava? ili se ne izbegava. znaci ne pravo silovanje, ali siris noge a nece ti se. je l to los seks?

mada sam nastrana... ali valjda n isam opasna?

e valjda kao.. ako neko oseca da ti imas neki negativan stav... npr da nije dovoljno prihvacen ili da je neka napeta situacija on se brani. a ako je opusteno, mozete da se ne poznajete mnogo, i onda valjda uspe, privlacni ste jedno drugom, nema atmosfere neke... opasne (ali u smislu nasilja). ili ako ste u paru onda mislim da se negde ne pratite dobro moje misljenje i mora nesto da se uradi

Poslednja izmena:
Ja sam pitao svojego psihologa koja mi je ponudila delimichno objashnjenje, recimo da je tako zato shto su zhene te koje treba da gaje chednost i rezervisanost. Poistovetjuju sex i emocije da bi sebi opravdale sex, jer je sex bez emocija pogreshan, to je ona pricha da je mushkarac shmeker ako ima dosta zhena a zhena ***** ako ima dosta mushkaraca. To je drushtveni fenomen do kog su dovela kruta moralna nachela po kojima se sex vezuje za brak i reprodukciju a zhene koje uzhivaju u sexu van brachnih voda samim tim krshe moral. Tako nekako.

Sex nema preterane vezze s emocijama, no vecina zena se na njega odlucuje bas iz razloga emocija (ili skrivenih).....

No jednostavno verujem da bilo ko od nas mora da ima bar malu privlacnost da bi mogao da stupi u odnos...... mozda gresim..... ali za sebe mogu sigurno da kazem da ne bih mogla da idem u krevet s nekim ko mi je i fizicki i psihicki ODVRATAN.......

Da pravo pitanje je dal i koliko toga ima kod mushkaraca, to vetj zaista nemam pojma al zanimljivo svakako.

Sve shto radimo s drugim ljudima ima emocije naravno, i razgovor sa kasirkom dragstora ima neku emociju narafski, i naravno kad govorimo o emocijama i sexu ne misli se na emocije koje imamo prema svim ljudima. Jao sad tju da budem shmeker, al recimo 5 zhena su mi uchinile chast da im uzmem shta god daju, i sad iz raznih razloga iskljuchena je mogutjnost veze, i sam put do sexa vodio je preko obostranog razumevanja po pitanju svrhe i svega ostalog. I kao to je to, treba meni treba tebi hajdmo, i uz cigaru kao e dobro je bilo bash mi je trebalo trnte vrnte al molim te nemoj da mislish da sam ja za neku vezu ili posvetjivanje bilo chemu, ma ok podrazumeva se. Ujutru u 8 zvoni telefon, jao kako si samo sam htela da te chujem. To nisam ja izmislio, to se ne deshava meni, micim to je poznat fenomen. Jao kako brizhno pazim na temu, ih.

Jao jao teshke li materije ...
Davno davno kao vrlo mlad sam imao vrlo dobru curu za trpanje ali meni je smetalo shto je je bila emotivno hladna , i raskinem ja njoj jer mi dokurchilo da ne izusti ni jedne da joj je lepo ,da uziva , da me voli , voli to shto radimo itd ...
Nabacim ja novu curu , koja izadje da je nevina ... ako neka je ,imam ja vremena kolko ocesh ...
Prodje nekih mesec dana , i u medjuvremenu se ona upozna sa mojom malenkoshcu malo pomalo , poce da ga istrazuje ,pipa , gali ,mazi i tako to ... doshli mi do skidanja mazenja, svega , ali bez ulaska u nju , to jest skidanja himena ...
Visi to u vazduhu treba da se desi svakog casa da se kresnemo po prvi put , ja fin kao iz Finske ne navaljujem , jelte ja sam taj koji je iskusan i kada poce ona da tupi , pa ona ne moze da se sabere , pa voli ona mene ali ovo , pa ono , pa ne moze da odluci ... pa ona se vrlo cudno oseca , to mora da je ljubav ...
Da skratim prichu , trebalo je samo da je povedem na trpanje pa da se mala smiri , ali taj njen emotivni izliv me je toliko prestrashio da sam tu smesta prekinuo sa njom i njenim baljezgarijama .
Oma sutradan sam pozvao ovu prvu , bila je solo , videla mi se ko mila majka kad smo se onako dobro kresnuli bez proseravanja ,i od tada sam poceo da cenim cure koje izlaze u susret potrebama mladog narajcanog mushkarca bez ikakvog tupljenja ...
Emocije da , ali pobogu nekad je potrebna samo gola mehanika turi-vadi , napred- nazad i nishta vishe.

Da pravo pitanje je dal i koliko toga ima kod mushkaraca, to vetj zaista nemam pojma al zanimljivo svakako.

Sve shto radimo s drugim ljudima ima emocije naravno, i razgovor sa kasirkom dragstora ima neku emociju narafski, i naravno kad govorimo o emocijama i sexu ne misli se na emocije koje imamo prema svim ljudima. Jao sad tju da budem shmeker, al recimo 5 zhena su mi uchinile chast da im uzmem shta god daju, i sad iz raznih razloga iskljuchena je mogutjnost veze, i sam put do sexa vodio je preko obostranog razumevanja po pitanju svrhe i svega ostalog. I kao to je to, treba meni treba tebi hajdmo, i uz cigaru kao e dobro je bilo bash mi je trebalo trnte vrnte al molim te nemoj da mislish da sam ja za neku vezu ili posvetjivanje bilo chemu, ma ok podrazumeva se. Ujutru u 8 zvoni telefon, jao kako si samo sam htela da te chujem. To nisam ja izmislio, to se ne deshava meni, micim to je poznat fenomen. Jao kako brizhno pazim na temu, ih.

ne samo to, nego ona potreba da veruju da su njihove zene neka cedna bica... meni je to tragicnije. samozavaravanje da ona spava s njim samo zato sto ima osecanja prema njemu, potreba da je dozivi kao osobu lisenu potreba. i to u danasnje vreme, ne kapiram zasto bi bilo ko zeleo da zivi u zabludi.
te sto zovu da se cuju - ja pravim razliku izmedju devojke i zene. mislim da devojka moze da se zanese pa da te cima i ako si bio jasan u startu a da zrela zena to ne moze koliko god da je sex bio dobar.
nachmish, cenim da je ona izasla u susret sebi pre nego tebi :lol:

Back