missim teraj ti i tako, al vreme će ti pokaže da sam u pravu...
Slusam starijeg i iskusnijeg

Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
missim teraj ti i tako, al vreme će ti pokaže da sam u pravu...
ako se palis na povracanje po sebi, reci jojZasto zene odbijaju sex nakon zdranja svega i svacega? Moja draga nikad nece da vodi ljubav ako se pre toga najede necega tipa rostilj, shunka, kupus, punjene paprike...![]()
ako se palis na povracanje po sebi, reci joj
pa nece vise odbijati![]()
Zasto zene odbijaju sex nakon zdranja svega i svacega? Moja draga nikad nece da vodi ljubav ako se pre toga najede necega tipa rostilj, shunka, kupus, punjene paprike...![]()
ako se palis na povracanje po sebi, reci joj
pa nece vise odbijati![]()
Pa 'este fina...ali kad uhvati ljubavni zar...plus sto meni ne smeta nista njeno...Zato što je fina mala dama i neće da joj smrdi iz usta dok vodite ljubav![]()
Pa ti si mi bas finaJa bih povracala pri pomisli na k.uras kad bih pojela nesto tipa sto je navedeno kao primer
Pa 'este fina...ali kad uhvati ljubavni zar...plus sto meni ne smeta nista njeno...
Pa ti si mi bas fina![]()
Pa moraš to da joj kažeš i naglasiš više puta. Žene su osetljive na te stvari i ona se možda plaši da će prestati da ti se sviđa ako se oseća na lukac![]()
Pa 'este fina...ali kad uhvati ljubavni zar...plus sto meni ne smeta nista njeno...
Pa ti si mi bas fina![]()
Jedna strana mi fina druga mi hrapava![]()
Jedna strana mi fina druga mi hrapava![]()
XAXAXAXAzvaćemo je šmirgla...
A kako mesas pivo i meso(k.urazz)ja na prazan zzeludac primam i pivo i k.urazz..ne mogu drugachije..bilo bi mi muka da mesham i pivo i meso i hranu![]()
najmanje što mož da učiniš za svoju bezbzednost su zaštitne rukavice...
Kako to? Da li bi bila rada da mi objasnis![]()
Pogresno si razumeo.To hrapava umem da budem samo za dusmane koji misle da mogu da zloupotrebe moju finocu
Spolja nisam hrapava ali ne vredi da te ubedjujem jer ne mogu da ti dokazem![]()