Sex bez obaveza

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Naravno da ne.
Samo na duze staze, sex bez obaveza, prerasta u potrebu za jos necim.
Opet kazem kod vecine, ima nas svakakvih, fala bogu.

- - - - - - - - - -
Sve vise muskaraca su popimili zenskakste osobine. evolucija, sta ces.

da i toga ima da se sve vise muskarci ponasaju ko zene a zene ko muskarci

Poslednja izmena:
Koje gluposti...

Ovo je najnekvalitetniji, najpovrsniji i najbesmisleniji i najvise ponizavajuci odnos u koji jedno ljudsko bice moze sebe da ukljuci !!

Nalaze se samo kada su oboje napaljeni.... Kada se njemu digne, ili kako god.
Jedno pozove, a onom drugom se ne da taj dan.... Pa moraju da smisljaju lazi, kako su zauzeti... a istina je da se njima ne sexa taj dan ^^

Nikakve ljubavi i uvidjajnosti....
Ne mozes da se oslonis na tu osobu^^
A da ne pricam kako se izrazavaju jedno o drugom iza ledja :lol:

Ovakve veze mogu da traju godinama.... ali da obe strane spavaju i sa drugim osobama, jer nisu uvek dostupne jedna za drugu ~~~~

Dakle- :bljak:

Iz celokupnog posta nazire se žica iskustva :whistling:

Prilozi

• Ghelyon.gif
    Ghelyon.gif
    6,9 KB · Pregleda: 1
Ne znam ta veza bez obaveza znaci da ***** i odes, a sa kim ides u bioskop, setas, sa kim se druzis uopste? U neku ruku ispada da se stidis te osobe ili ona tebe pa ne mozete to sve zajedno da radite ili ste u nekoj vrsti zabranjenog odnosa gdje niko ne smije da vas vidi. Ima o ona verzija o zastitinom mehanizmu da ne bi ostali povrijedjeni ako dopustimo emocijama da se umijesaju. Sve je to ok ali nekako je istovremeno i jadno. Odrasli ljudi se kriju, srame, glume robote..

seks bez obaveza je divna stvar...pogotovo za ljude poput mene...sretnemo se smuvamo se, izjebemo se i svak na svoju stranu...posle nekog vremena opet tako, padne gusta ******** i natrag svako svojim bednim životima...
divna stvar...:zaljubljena:

seks bez obaveza je divna stvar...pogotovo za ljude poput mene...sretnemo se smuvamo se, izjebemo se i svak na svoju stranu...posle nekog vremena opet tako, padne gusta ******** i natrag svako svojim bednim životima...
divna stvar...:zaljubljena:
Joj... :(

Za ovo jedan :zag: bez obaveza :lol:
Pojavljujete li se u javnosti zajedno?

Sto se ljudi u takvim odnosima ne bi pojavili u javnosti zajedno? Ali ne kao par. Kafa, pozoriste, izlazak,...
Mislim da su ovde neki svasta nesto pomesali, pa izopstili i bliskost i prisnost,... Akcenat je na erotskoj energiji, ali ne mora biti sve ostalo iskljuceno. Samo se u startu zna da taj odnos nece biti zvanican, nece se u javnosti predstavljati kao par, necete nedeljom voditi jedno drugo kod mame na rucak.

To je drugi padez, tema je naslovljena kao sex bez obaveza pa je logicno zakljuciti da sve pocinje i zavrsava u krevetu. medjutim i ovdje kod tvoje opisane situacije me zanima motiv, zasto se ne bi predstavljali kao par, u cemu moze biti problem toliki pa bjezite od ispunjavanja forme a imate vec sustinu?

Back