Sex bez obaveza

• Začetnik teme Začetnik teme Hero
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
To mora da je sex bez poljubaca, sex kad obecas partneru da neces da se zaljubis a jos manje da zavolis doticnu osobu...nesto slicno kao kad neko kupi onu lutku za naduvati :)...i kad je iskoristi ode....

Samo takav imam :mrgreen: odlican je :ok:

- - - - - - - - - -

To mora da je sex bez poljubaca, sex kad obecas partneru da neces da se zaljubis a jos manje da zavolis doticnu osobu...nesto slicno kao kad neko kupi onu lutku za naduvati :)...i kad je iskoristi ode....

Iskoriste jedan drugog :)

To nije sex u kome se gleda sta ko gubi ili dobija ili misli o nekoj duzoj vezi :lol:

Cist Sex radi obostranog zadovoljstva :flert:

Samo takav imam :mrgreen: odlican je :ok:

- - - - - - - - - -

Iskoriste jedan drugog :)

To nije sex u kome se gleda sta ko gubi ili dobija ili misli o nekoj duzoj vezi :lol:

Cist Sex radi obostranog zadovoljstva :flert:

Mogu misliti..nikad me nije privlacio takav sex, nikad nisam ni imala takav sex , mislim da nikad necu ni imati. Sex bez emocija ...ne hvala:dontunderstand:

- - - - - - - - - -

pa zar to nije lakše na ruke? nekako ti više vremena ostane :lol:
orgazam ovako - onako

Mislim da jeste lakse :)

Mogu misliti..nikad me nije privlacio takav sex, nikad nisam ni imala takav sex , mislim da nikad necu ni imati. Sex bez emocija ...ne hvala:dontunderstand:

Zato i ne znas kako moze biti yummy uzitak :heart: :aha:

I ko ti kaze da nema emocija ? mozemo voditi ljubav ako je to tvoja fantazija :flert:

Samo nema vezivanja tipa da, budemo par, ili da je ozenim, ili bilo sta - samo sex i sve lepo sto ide uz njega :)

Back