SEVERINU VUCKOVIC -ZA PREDSEDNICU

Secerinu Vuckovic za Predsednicu Zato sto:

Ima lepu glavu,ima seksi usne,ima lepe oci
ima lep vrat,ima divne grudi (sike)
ima vitak struk,ima lepu guzu...

Ima dobre noge,ima lepa stopala...
ima lepu pupu,jednom recju...ima sve lepo.

I.......sto je najvaznije....ima ogromno iskustvo....

neverovatno kako hrvatske kurave imaju prodju u Srbiji. ukljucite Naxi ili s redio ili nilo koji drugi i videcete da su od pet izvodjaca pesama najmanje pet Hrvata(samo Tomson fali), a onda otidjite na radio Sljeme, Zagreb, Sibenik il' nedaj boze Zadar, pa ako nadjete ijednog Srbina ukljucivsi domicilnog Arsena Dedica, dacu da ni odseku *urac ili ono malo sto je ostalo od njega.lorde ne gine ti jos jedna lobotomija.

bankai -Nije mi jasno "bankai",zasto upotrebljavas tako proste reci,da bi omalovazila Severinu.Niko nije rekao,da
u srbiji nema lepih devojaka.Ima. Ali ono sto Severina ima,nema ni jedna druga.Muskarci u srbiji,cim je vide na ekranu
TV-a,pocinju da im se otkidaju dugmici,koji drze njihove zakopcane sliceve.Moral im skace.To je cinjenica draga moja
ljubomorna "bankai". Na kraju,sto sin naseg poznatog folk umetnika,nije tebe izabrao za verenicu,nego Severinu.
Ta prelepa zena,ima nesto,sto samo iskusne zavodnice imaju.

Trinito - Ne znam zasto, hrvatske devojke nazivas,tako pogrdnim imenom.Pa jos moj Otac,i jos dalje,moj deda,
ludeli su kako sam cuo,za Zagrebcankama.Ima u devojkama,a bogami i u onim damama srednje dobi,nesto zenstveno,
nesto sto uzbudjuje muskarce.

Sto se tebe tice "trinito", ti si toloko uvek pun negativne energije,toliko si pun zlobe,mrznje i teskog nacionalizma,
koji si ti prihvatio,na najgore moguc nacin.Ti verovatno,nisi uspeo ni kod jedne zene,u svom zivotu.To je uticalo na
tvoju licnost,pa si postao patoloski mrzitelj zena.To nije nista strasno,to se da laciti.Treba ti neki dobar psiholog
i sve ce se srediti. Ja te pozdravljam i zelim ti sve najbolje.Tvoj prijatelj sa Foruma,Lord Gledston

Draga moja "mizaca". Ti si vec pokazala,i ako si kratko na ovom forumu,da imas ispravno misljenje,po mnogim
pitanjima.Moram samo da te ispravim,u vezi ove tvoje poslednje izjave,na ovom forumu.Kada se govori o lepoti
zenskoj uopste,ili konkretno,kao u ovom slucaju,o Severini Vuckovic,tu nema mesta,pominjanju,ko u koju Crkvu ide.
Nisam cuo,bar do sada,da kad neki mkuskarac,upozna devojku,da mu je vazno,dali je katolkinja,muslimanka,pravoslavka....ili vec bilo koje vere.U koju crkvu ide (ako uopste i ide) to je njena licna stvar.
Prema tome,Severina je "macka ipo",a koje je vere....bas me briga.

Lorde nemoj da podlijezes masovnoj propagandi.Pa ti si progresivan intelektualac,mislim da si i patriota.............Ako ozenis neku nepravoslavnu moguce je da ti spostvena djeca postanu neprijatelji,jer danas vise nema neopredjeljenih.Hrvati su uvijek u misiji pokatolicavanja i obezvrijedjivanja Srba............Srpska zaludjenost tom pjevacicom pokazuje da je u tome i uspjela u vecoj mjeri............A nije toliko lijepa uzivo,vidjela sam je na jednom koncertu.............Malo si me razocarao.............

I pokojni Patrijarh Pavle,u jednom svom obracanju vernicima,rekao je doslovno: "Budimo LJUDI,i ako smo Srbi"
mislim da je ovim sve receno.Ja sam Srbin,ali kada je rec o "vaginalnoj" lepoti,tu nacionalnost,nema sta da trazi.
Na kraju,i Igor Kojic je Srbin,ali mu "ona" stvar,nije relligiozna.Ne postoje devojke,ni katolikinje,ni pravoslavke,ni muslimanke.Postoje samo,LEPE i RUZNE.Ja zbog kritika,koje sam pretrpeo zbog Severine,menjam svoj predlog.
U redu. Ne predlazem je za predsednicu Srbije.Predlazem je za Gradonacelnuka Beograda,umesto malog Sinise.
Eto,ja mislim da je moj predlog zaista posten.

Back